Спам тема (защото там-ти-ри-рам-ти-ри-рам) от 01.06 до 30.06.

• 29 806
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 770
  • Варна
Ех, Лун, що не беше близо, щях да дойда да ги дебнем на смени. И после кво им се пише...

# 1 771
Оф бе Пънчи 😆😆😆

Начееее аз на 20 си изгубих акъла, на 30 още не го намирам. 😜

# 1 772
  • над кукувичето гнездо
Луне, трети път чета това с дрехите и още не мога да повярвам, че някой все още прави такива неща. Вземи вечерта по тъмно някое куче от познати и го пусни да спинка из двора. Или закачи на място, което се вижда само откъм простора някое чучело с маска на анонимус, държащ сопа в ръка.

Баща ми преди време беше направил на лозе едно чучело в беседката, седнало с бира в ръка. Толкова пъти съм се плашила от него, хем знам, че е там, пък и денем дори.

# 1 773
ДУ и от мен ... два копона в един ден си е тегава работа, да си призная Simple Smile
Не моеш им се наслади достатъчно, нале? Grinning Мъ ни риви, кат гледам часа, си се понаспал поне. Grinning

Джу, наистина, що не говори с Холдъна още на срещата? А странни хора има много, ти па много рязко ... не знам, аз щото такива караници не моа понасям, се трябва да помиря хората, поне да се помъча да го направя.
 И ДД! Grinning

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 16:39 от ina.ina

# 1 774
Исе, кучето е на пет шест метра от единия простир и на два от по-малкия. Обаче преди време и кучето бяха откраднали, така че спасението на външния ни вид е в моите ръце, крака и всякакви помощни средства... Joy
То и аз не съм се замисляла,  че ня кой би го направил, затова и късно се усетих.

# 1 775
извинявам се ако на някого нещо лошо съм казал. по-готини сте на живо. заболя ме от това за енергийния вампир

# 1 776
  • Варна
Край. Окончателно приключихме с градината. Раздадохме по една роза на всички налични учителки и лелки плюс сестрата и касиерката. Реваха дружно, то какво няма да реват, мойта е една от най-кротките и послушните, само си мечтаят за такива деца.

Вкъщи мама приготви изненада, мини чийзкейк, сладолед и малини, всичко купешко, разбира се, но еуфорията беше налице. Вече окончателно започва ваканцията, а наесен дупе да ни е яко и на двете.

# 1 777
  • над кукувичето гнездо
извинявам се ако на някого нещо лошо съм казал. по-готини сте на живо. заболя ме от това за енергийния вампир
И доста по-скучни, нали? Wink
Според мен, никой не разбра дали всичкото ти говорене беше на шега, или на заяждане. Изглеждаше повече на заяждане и, ако не това ти е била целта, имаш доста да шлайфаш в начина си на общуване. Ако това ти е била целта, няма смисъл да си губиш времето, човек! Факт, че всеки се опита да се държи добронамерено, докъдето са му възможностите.

Все още мога да отсявам позитивите и бих казала, че си прекарах чудесно.

Хай, сигурна съм, че ще се справите добре наесен!

# 1 778
Хайче, кат каза сладолед миналата неделя се бях заинатила и направих - учудващо вкусен стана (само леко по-сладък ми дойде, ама и аз захарта я сложих малко на око). И без миксер при това. Само от яйца (3), захар (1 ч. ч.), прясно мляко (половин литър) и ванилия (сложих 2 пак. ванилова захар). Ама фчера го свършихме с ени гости. Grinning Пак ще правя. Grinning

# 1 779
  • Варна
Оф, ако има рецепта за сладолед без захар, без сладкарска сметана и без прясно мляко, с кеф бих го пробвала ама не ми се вярва...

# 1 780
Как бе, Хайче, да няма! Всякакъв плод в пасатора и става чуден. В момента в камерата имам от банан и праскова, който е моя личен фаворит.

# 1 781
само и единствено на шега. може да е нескопосана шега но нищо лошо не съм мислил. за трети път - допадахте ми тук. още повече ви харесах на живо. мразя да се обяснявам. извиних се по-горе искрено

# 1 782
  • Варна
Ария, понастоящем и плодове не ям... Карам режима на А. Узунов. Само месо, салати, яйца, мазнини. Рядко мъничко млечни и то без прясно и кисело мляко.

# 1 783
Явно има кво да шлайфаш, Холдъне. Ненапразно си писал тук неколкократно, че си все намръщен. Коригирай се, човек. Другите изобщо не са те разбрали. Всъщност, аз кат не съм била там, кой ли ме пита, ама ... нали щото ... мир и любов да има мий девиза. Grinning
Е, Хайче, ама защо не требе да пиеш прясно мляко - каква е таз диета? А, видех, че си писала ... начи кат тъ чета и мъй яд. Нищо природно не си забранявам, мога да си забраня само всякакви вафли, бисквити, солети, гризини и въобще всичко в което има Е-та и странни мазнини. Примерно няма да си взема лютеница (намират се чисти уж, ама), ами чушки и домати (пресни или в консерва, или както там им е сезона). Няма да си взема сърми в консерва, ами ще си направя. Тез 4 сирена дет ги беше споменала - не, щото в пушеното и вносните пак не знам какво има. Само бяло наше си, па го търся ку може на пазара от частници, щот си мисля, че няма да имат сичките му там добавки, от които се правят и сирената у нас. И т. н. Хайче, не е лично, просто да си кажа. Grinning
Айдеее, заваля серьозно. Гърми от половин час и леко вали. Звъннах на дитето тогаз - да се прибират от плажа (басеина, де), а той ми обяснява как имали чадъри и щели да си направят заслон. Дано е имало некой умен, та да ги е разбутал по къщите. Или поне в някоя къща, демек на гости у някой.
Обади се, насадили са се у нас - трима. Поне са на сухо. Grinning
Лелей, още вали и усилва при това.

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 17:08 от ina.ina

# 1 784
  • над кукувичето гнездо
Оф, ако има рецепта за сладолед без захар, без сладкарска сметана и без прясно мляко, с кеф бих го пробвала ама не ми се вярва...
Пробвай банан, скир и кисело мляко в съотнощение да си го докараш до необходимата сладост?

Общи условия

Активация на акаунт