Спам тема (защото там-ти-ри-рам-ти-ри-рам) от 01.06 до 30.06.

• 29 843
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 755
Тамън да кажа, че се радвам за срещата ви. И разбирам, че не всичко е минало гладко.

Хорааа, Мая се подриска и направо ми стопи лагерите още преди кафето. Мих котешко дупе в леген, чистих килим, майкоооууу милаааа, а каквато съм гнуслива, не е истина просто. Сега се настройвам за по основно почистване. Горката ми животинка, така се беше омазала, амен, амен, до ушите. Ох, добре, че са момичетата в котешката тема, да ми дадат кураж, че бях тръгнала да се паникьосвам какво му има на животинчето. Чудна картинка бяхме сутринта, Мая подрисканата и аз паникьосаната. Joy

ПП Сетих се аз от какво е, нови гранули, мамка им. Ама като я видях, омазана, дупето червено и подуто. Ооооффф.

# 1 756
за пръв път онемявам в този форум. тва трябва да е някаква много нескопосана шега или неразбирателство. още снощи щях да пиша че сте по-готини на живо а то кво било енергийни вампири и прочие. като треснат съм. ако ми го беше казала това Джулая немаше проблем да си тръгна. малее

# 1 757
  • Тра-ла-ла
Джасте, моите олигофрени са същите - ядат само гранули и само, ако сменя марката...веднага положението се разкашква Joy

# 1 758
Здравейте.
Наработих се, документите за работа оправих.
Гледам срещата е минала прекрасно, другият път и мен да поканите😏

# 1 759
  • Euskal Herria
Добър ден и от мен! Simple Smile

# 1 760
  • На Марс
ДУ и от мен ... два копона в един ден си е тегава работа, да си призная Simple Smile

# 1 761

Янче, ти що така телеграфно. Само мъцваш и не са сбаждаш. Stuck Out Tongue Winking Eye

Дени пък даже и не измъцва, съвсем се покри.

Онз, май казахте, че работата го е нападнала и няма време.

Лан и той се преработи.

Аааа, я бързо да влизате в редиците, че ще се наказваме с мъмрене пред строя. Grinning

# 1 762
Ами. Кат сте рекли да пишем. Да пишем. Ко? Някой ми краде дрехите от простира.... Вече сума ти дрехи ми изчезнаха. Докат' вчера ми просветна какво точно се случва. 
Сега се чудя дали стъкла на дувара да налепя или да се откажа от нощния сън, да причакам и да набия някого... клоня към второто.

# 1 763
  • Euskal Herria
Джасте, нека само малко да реанимирам и ще пиша повече. Във ваканция сме и вече сме си вкъщи. Simple Smile

# 1 764
Джасте, нека само малко да реанимирам и ще пиша повече. Във ваканция сме и вече сме си вкъщи. Simple Smile
Аааа, добре, имаш извинителна причина, все такива хубави да са причините. Приема се, извинена си. Grinning Hug И те чакаме с рапорта за ваканцията. Wink

# 1 765
  • Тра-ла-ла
Ами. Кат сте рекли да пишем. Да пишем. Ко? Някой ми краде дрехите от простира.... Вече сума ти дрехи ми изчезнаха. Докат' вчера ми просветна какво точно се случва. 
Сега се чудя дали стъкла на дувара да налепя или да се откажа от нощния сън, да причакам и да набия някого... клоня към второто.

Още ли съществуват такива олигофрени? Пусни им ток по простора.

Майничка ли си вече? Може в близката седмица да пием по кафе.

# 1 766
  • Euskal Herria
От тази сутрин, Джу. Wink

# 1 767
  • над кукувичето гнездо
ДУ и от мен ... два копона в един ден си е тегава работа, да си призная Simple Smile
Ех, да беше на триесе Joy

# 1 768
  • На Марс
Ех, да беше на триесе Joy

Хаха
- на дваесе си губих студентста книжка (два пъти)
- на триесе си губех телефоните
- на читриисе загуби нема, но да не се фала Simple Smile

# 1 769
  • Euskal Herria
Значи очаквай на пе`есе - само придобивки тогаз Wink.

Общи условия

Активация на акаунт