Спам тема (защото там-ти-ри-рам-ти-ри-рам) от 01.06 до 30.06.

• 29 735
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 90
  • На Марс
Мисля, че в клипа се говори за нараняване на друга част от тялото Joy
Скрит текст:
Сърцето, бе Joy

Аз си мислех, че е за тази Simple Smile
Скрит текст:
Хемороиди ...

# 91
  • Euskal Herria
Янче, за Пловдив нещо да сте използвали алпинисти за саниране?
Джу, никога не ни се е налагало. Не мога да съм ти полезна.

Наздраве!

# 92

Нова визия.

# 93
  • Тра-ла-ла
Уаууууу. Много, много лайк Heart Eyes Отива ти на натюрела Kissing Heart

# 94
Защото съм си шашава ли? 😂😂😂

# 95
  • Тра-ла-ла
Защото съм си шашава ли? 😂😂😂
Минимум Joy

# 96
# 97
  • над кукувичето гнездо
Как го издържа това, Бела? Сигурно половин ден не си мръднала от стола. Rolling Eyes

А аз забравих, че съм удавник и вместо пиячка се натъпках с череши Blush

Айде, ще нанкам вече, че взе да ми се затваря лявото око. Лека!

# 98
  • Варна
Ария, докъде докара сериала? Споделяй впечатления тука, аз съм си още зарибена, нищо че свърши.

# 99
Уау! Бела, много яко!❤ Обожавам и аз, но нямам нерви вече.

Холдъне, няма за кво да завиждаш 😜 Изгледах го вече първи сезон. Рядко ми се е искало да удуша измислен герой, но тия тука биха и Волдемор даже 😄

# 100
  • Варна
Хахаха, ти уби всички надежди на феновете Simple Smile Първите сезони ги боготворят, били най най най... На мен лично любимият ми е седми. Чакам с нетърпение да чуя отзиви и за другите като ги минеш. Кого искаш да душиш? Да направим партия, ще душим заедно Simple Smile

# 101
колкото по-ранен е един сезон, толкова по-близък е до книгата Wink

# 102
  • Варна
Така е, но на мен и последните ми харесаха, нищо че бяха далеч. Е, за осми съм доста раздвоена, но там вече си е до лично виждане.

Аз предпочитам да чета книгите, защото няма как всичко да се екранира до най-малката подробност. И първо ги прочетох. Сега ги минавам пак, за кеф. Но филма приятно ме изненада, когато най-после се захванах да го гледам. И всъщност, до преди леко абсурдния край, нямах особени забележки, въпреки че тръгна встрани от писанията на Мартин.

# 103
Поръчах и аз книгите, обаче нещо явно има проблем, вчера писах на Ozone да ги питам, чакам отговор 😒 Искам да удуша онова шиб@но принцче Джофри 😖 Може би и шиб@ната му майчица, за нея още съм раздвоена, дали бих я душила или бих я измъчвала да ми търка подовете лазейки върху орехови черупки. А и ревах за Нед Старк. За Хал Дрого също 😆😆😆

# 104
  • Варна
Поръча ги на хартия?!? Аз вече пари за книги не давам. Всичко в електронен вариант. Колко бърсане на прах си спестих откак разчистих вкъщи от хартията...

Общи условия

Активация на акаунт