Спам тема (защото там-ти-ри-рам-ти-ри-рам) от 01.06 до 30.06.

• 29 769
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 105
Аз все още имам някои книги на хартия. Все не си купувам Киндъл, а на телефона ми е много неудобно. Взех само първите две, останалите някога във времето ще ги купувам.

# 106
  • Euskal Herria
Buenos Dias!

# 107
аря, ако убиеш лошите, историята се обезсмисля Grinning
янче, Flowers Sunflower

# 108
Факт, Бубе, факт 😚Ама така ме дразни това момченце. Но ми харесва определено. Не знам защо съм отлагала толкова дълго, но поне ще ги изгледам на един дъх и няма да чакам с нетърпение както за други сериали съм чакала 😂

# 109
Ей, така направих и аз. Изгледах ги на един дъх. И после - баааммм, голямото чакане за последния сезон и ... голямото разочарование. Ама да не ти развалям кефа от първите сезони, може пък на теб финала да ти хареса.
Уф, чак от книгите ме отказаха да им се невиди и на сценаристите и на всички телевизионери.

А, Добро Утро! Grinning

# 110
какво КАКВО против Волдемор ? Sad

/подарявам първата книга игра на тронове ше я нося на форумната ви среща ако некой я иска. чисто нова е. по принцип пазя много книгите но тази сигурно е по-отваряна в книжарницата отколко от мене. просто като чух че нищо нема да завърши тоя галфон се отказах

# 111
Аз ги чета на тела от Читанката. Ама нещо не ми вървят, хем съм разочарована от края на сериала, хем ако наистина падне голямото чакане за последните книги, съвсем ще загубя интерес. То аз вече го загубих, де. И не знам дали ще продължа с четенето им.

# 112
  • Варна
И аз си ги свалих от Читанка, на киндъла ги въртя.

Също изгледах първите седем сезона на един дъх, но аз ги започнах чак, когато осми вече беше почти преполовен, така че не чаках много за него.

# 113
сейм хиър. при хари потър си се знаеше че ще излизат и се спазваше и дата и сичко за което респект. бай да уей ще пускат четири нови книги от хари потър вселената. мисля че нещо като учебниците по билкарство черна магия и подобни. но дали ще има история в тех не знам. точно преди дни разглеждах новата партида книги за хари потър и кориците са ужасни. може пък и да си обичам старите просто. носталгик

# 114
Ина късна закуска:
И 2 огромни малини:

# 115
  • Варна
Вижте какво продават бе, хора, очите ми останаха. Ако цената не беше 40 долара, а 40 лв, щях да си я взема.

Скрит текст:

# 116
хаштаг кич

# 117
има време за стил, има време и за кич

# 118
  • Варна
В конкретния случай аз съм ЗА кича. С кеф бих си пила кафето в тая чаша.

# 119
и аз искам тоз кич!

Общи условия

Активация на акаунт