Спам тема (защото там-ти-ри-рам-ти-ри-рам) от 01.06 до 30.06.

• 30 509
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Тра-ла-ла
Оффф, паяци и аз не любя. Особено, ако са от гадните и тлъсти черни с жилави крака, дето плетат хорър паяжини Confounded

И змии не искам да срещам, но миналата година на въпросната командировка така ми прошумоля една посестрима на 1 м. от мен. Видях я как мазно се плъзва нанякъде. Стори ми се в сенките, че е черно/бяло на шахмат....сигурно е била отровна Joy , но така и не намерих в нета каква е.

# 1 411
Ами сипах си една чаша. Ама само една. Така се на дрънкахме с ММ тия два дни, че само лежа. Свеки в отпуска, малкия от петък там и дай по заведенията. Ми нИ мо’а, днес си лягам!

# 1 412
  • Тра-ла-ла
Да не изтървеш къпането Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 413
    Който изтърве днес банянето,  понДрелник сутрин да са замий преди да напусне бърлогата си.
    Абе къде е Кика???

# 1 414
  • София
Джу,смок,голм стрелец е това.Напълно безопасен.

# 1 415
Въй! Добре, че ми напомни! 😃😱

# 1 416
  • Тра-ла-ла
Джу,смок,голм стрелец е това.Напълно безопасен.

Тенкс за инфото. Аз не се уплаших, но екскурзоводката веднага набра по тел. някакъв мъж да дойде да ни "спасява" Smiley Пък аз клеча до змията и я снимам Joy

Онази, която видях в гората беше друга Grin

# 1 417
  • София
Зависи от надм височина Може усойница,може пепелянка.Но и от тях не се умира.Simple Smile

# 1 418
  • SHOOT ME 10 $
Дали усойница или пепелянка, щом е била черно-бяла на шахмат, кво се чудите - от някоя таксиметрова компания е била...ама от ония бързите за Райските порти. Уж всички искаме да идем в Рая, пък на никой не му се умира май, а?😉

# 1 419
  • На Марс
Уж всички искаме да идем в Рая, пък на никой не му се умира май, а?😉

Пътя към рая е осеян само с добри намерения, казват философите Simple Smile

# 1 420
  • Тра-ла-ла
Дали усойница или пепелянка, щом е била черно-бяла на шахмат, кво се чудите - от някоя таксиметрова компания е била...ама от ония бързите за Райските порти.
Ох, спуках се от смях Joy Joy Joy

Зависи от надм височина Може усойница,може пепелянка.Но и от тях не се умира.Simple Smile
Това в случай, че вярваме в преражданията и че душата не умира, нали?! Joy Трудно ми е да кажа на каква надморска височина беше...някъде между 400м и 800м Bowtie

# 1 421
На мен всиките змии ми изглеждат кат анаконди.

# 1 422
  • София
Толкова големи ли?Grinning

# 1 423
  • Варна
Вий се радвайте, че не живеем в някои от тия държави, където питони им излизат от кенефите, че тогава щяхте да видите откъде изгрява слънцето.

# 1 424
  • София
И да те ухапе питон не е проблем,виж мамба,кобра,тай пан и да не ги изброявам си е ...адио.

Общи условия

Активация на акаунт