Спам тема (защото там-ти-ри-рам-ти-ри-рам) от 01.06 до 30.06.

• 30 486
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Тра-ла-ла
На страха очите са големи...и всяка заплаха изглежда голяма Bowtie Joy

# 1 426
  • Варна
Абе то си е достатъчно да те хапне по задните части, докато седиш на тоалетната чиния...

# 1 427
  • София
Хайче,много филми и легенди.Simple Smile

# 1 428
  • Тра-ла-ла
Абе то си е достатъчно да те хапне по задните части, докато седиш на тоалетната чиния...
Други чаркалъци може да заминат при мъжете Joy

# 1 429
За питона знам, че има много болезнено ухапване, но по-страшно е ако те докопа да те души 🙈😱

# 1 430
  • SHOOT ME 10 $
Хай мое ли такова нещо!!??!🤬🤬🤬 ми точно там съм и те чета...представяй си с ква скорост се изстрелях нагоре... начи, тая вечер само уплахи бера с вас. Пъво Джула ся ти...уффф

Последна редакция: пн, 24 юни 2019, 08:28 от midkoо

# 1 431
Други чаркалъци може да заминат при мъжете Joy
Абе като види онази ми ти анаконда как се е вторачил в нея един едноок питон, бая ще трябва да се замисли дали да тръгва...  да го души Mr. Green

# 1 432
  • Тра-ла-ла
Хай мое ли такова нещо!!??!🤬🤬🤬 ми точно там съм и те чета...представяй си с ква скорост се изстрелях нагоре... начи, тая вече само уплахи бера с вас. Пъво Джула ся ти...уффф
Миде, дръж се. Ходил си в казарма. Не си некъф джендър Bowtie

# 1 433
  • SHOOT ME 10 $
Кво общо има казармата. От змии имам страх. И що да съм джендър щото ме е шубе от змии...??
Ае лека ви

# 1 434
  • Тра-ла-ла
Кво общо има казармата. От змии имам страх. И що да съм джендър щото ме е шубе от змии...??
Ае лека ви
Недей така с неродената мома. Гризна ли те нещо отдолу докато клечи на ВЦ-то? Не!!! Значи нема от кво да се пУашиш. Ако нещо ти отхапе най-милото...няма да е от този вид змии...а от онзи вид... Joy

# 1 435
  • SHOOT ME 10 $
Аааа, ми ти така накратко...обясни, че две не виждам за сън.
Броих ги ...толку са си.😙

# 1 436
  • Тра-ла-ла
Аааа, ми ти така накратко...обясни, че две не виждам за сън.
Броих ги ...толку са си.😙
Айде на кайсиевата ракия Joy

# 1 437
  • SHOOT ME 10 $
Ев@вай се ти...🤣

# 1 438
за плъховете е факт. движат по тръбите гадините. при една съседка на първия етаж беха проникнали. горката не искаше да се прибере

# 1 439
  • Агент под прикритие
Добро утро и успешна седмица на всички!
Брей, не знаех колко готино било да идеш в залата за сутрешното кардио... в 6:30 !!!

Общи условия

Активация на акаунт