Спам тема (защото там-ти-ри-рам-ти-ри-рам) от 01.06 до 30.06.

• 30 480
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Варна
Аря на мен ми беше безразлична, а Сам откровено не го харесвах и все се надявах да пукне. Единствената полза от него беше като вкара кандидатурата на Джон за лорд командир. За друго не става.

Джон мен ме разочарова накрая. Толкова лесно се остави Тирион да го убеди да й тегли ножа. Мекушав точно, когато не трябва.

Данката не ме разочарова. Някак отговаряше на същността й това, което направи. Тя още отначало си каза, че иска да властва и беше ясно, че е готова на почти всичко за да го постигне. Аз я съжалих накрая. Пирова победа беше това нейното.

# 1 486
Което ме подсеща, че се разочаровах от смърта на Церсей. Исках нещо по-демонично за нея. А не затрупана от руини 😒 Абе не съм доволна от нищо. Чувствам се като преди години на финала на Изгубени. 😆 

# 1 487
Тъмно е и мрачно, прогърмява ... дали няма да ме изпере попътно от работа се чудя?

# 1 488
  • Тра-ла-ла
Начи спамът е като климатичното време...както няма нищо и изведнъж се изсипе Joy Joy Joy

# 1 489
  • над кукувичето гнездо
Начи спамът е като климатичното време...както няма нищо и изведнъж се изсипе Joy Joy Joy
Из родния край на любимия имат много подходяща приказка за това (ползват я като нарицателно за заря, но аз си я уважавам и по други поводи) - "нема, нема, па си Е@е м@йк@та" Flushed Семпло, но от сърце Simple Smile

# 1 490
Джу, не е съвсем така. А се е споменало, че ще се пускат снимки и балкона ще се пръсне по шевовете. Спама се следи повече от КГБ, Мосад, МИ6, ЦРУ и кото още се сетиш взети заедно !
Спам - единица мярка за информация ( осведоменост ) !

# 1 491
Аз нали плющях кайсии, ся ше ме изплющи - ми някак си е честно, как да се сърдиш. Joy
А, Лане, тъкми си гледам фотките от басеините. Joy

# 1 492
Инче, дупе да ти е яко щом ща изплющява !
Аз се напапах ся може и да поспамя Simple Smile 

# 1 493
  • Тра-ла-ла
Из родния край на любимия имат много подходяща приказка за това (ползват я като нарицателно за заря, но аз си я уважавам и по други поводи) - "нема, нема, па си Е@е м@йк@та" Flushed Семпло, но от сърце Simple Smile
Да не е от Северозапада? Stuck Out Tongue Winking Eye

Джу, не е съвсем така.
Аз говоря за активността в темата. Тия, дет дебнат у храсталака - не ги коментирам.

# 1 494
Дъждът, Лане, дъждът. Joy
И да ни съм скръндза: Grinning Имаше и таралеж, и светулки, ама последните не успях да снимам. Grinning А, и нещо им се беше побъркал часовника. Joy
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 24 юни 2019, 19:00 от ina.ina

# 1 495
    Не знам дали дебнат в храстите да воайорстват или ги е погнал сюргюна ...  Ама какво да се прави - свят голям, отклонения всякакви.

# 1 496
  • Тра-ла-ла
   Не знам дали дебнат в храстите да воайорстват или ги е погнал сюргюна ...  Ама какво да се прави - свят голям, отклонения всякакви.
Готин лаф. Крада го. Диагнозата е ментален сюргюн Joy

Вчера четох нещо подобно - "Кемтрейлса не прощава!" Joy

# 1 497
Гутоу. Манджите са най-разнообразни и тотално несъвместими, пък тоалетната е само една. Д влезна и аз по темата.  Grin Що е време до довечера късно...., ще видим.
Имах един колега преди години, все повтаряше Много смеееее, ама сме пръснати!" Joy Пък на мен все ми се види, че навсякъде концентрацията е гъста.

# 1 498
Джулайо, нема ми крадеш лафовете ! За всяко тяхно ползване требе да ми платиш - в натура !

# 1 499
  • Тра-ла-ла
Джулайо, нема ми крадеш лафовете ! За всяко тяхно ползване требе да ми платиш - в натура !
Готово. 1 миене на чиниите и 1 разходка на кучо Joy

Общи условия

Активация на акаунт