Спам тема (защото там-ти-ри-рам-ти-ри-рам) от 01.06 до 30.06.

• 30 479
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 500
Луканова, заповядай долу! И без туй си поомръзнахме. Нещо ново да ни раздвижи. Grinning
Щото единственото, което още ни сплотява са онез митични Ланови, все още невидяни джапанки.

# 1 501
За да разходиш кучо - требе да си много заслужила, което си е своево рода изпитание. Миенето на чинии не е в списъка на натуро-разменните неща.

# 1 502
  • Тра-ла-ла
За да разходиш кучо - требе да си много заслужила, което си е своево рода изпитание. Миенето на чинии не е в списъка на натуро-разменните неща.
ЛанеЙ...за теб важи лафа - "много лафен, малко махен" Joy

Щото единственото, което още ни сплотява са онез митични Ланови, все още невидяни джапанки.
Аз се доближавам лека полека до джапанките и тялото, дето ще е прикрепено към тях. Joy

Ми скука е...вече никой не се  ***, всичко е сготвено, сериалите - изгледани... Joy Joy Joy

# 1 503
Ай ся фетишистите на тема краци да си признаят какви ги вършат като видят снимки тука  ... или какви ги свърват Mr. Green
Джу, епа мноу си прозорлива. Ей опасна раута са пловдивчанките, майна !

# 1 504
  • Тра-ла-ла
Я кажи Лане...онази, с която ме обърка - червенокоска ли беше? И ако се беше оказало, че съм аз - щеше ли да ми чукнеш среща? И най-важното - да се явиш на нея? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 505
Ти внимавай, Джу, да не те фотографиса Лана тайничко от някой шубрак покрай плажа лятоска....

# 1 506
  • Тра-ла-ла
Ти внимавай, Джу, да не те фотографиса Лана тайничко от някой шубрак покрай плажа лятоска....
Положението е опасно, щом Ланът е започнал да се заглежда и да ме търси сред жените във Варна. Накрая на сезона ще има 100 GB с нащракани маНдами с електрикови бански. И пак няма да знае дали съм сред тях.

Значи за всеки случай - ще пускам снимки след като си тръгвам от всеки плаж...въпреки, че та, където ходя - веднага ще се забележи чужд елемент...ако ще и да се е дегизирал кат лебед или гларус Joy

# 1 507
  • над кукувичето гнездо
Из родния край на любимия имат много подходяща приказка за това (ползват я като нарицателно за заря, но аз си я уважавам и по други поводи) - "нема, нема, па си Е@е м@йк@та" Flushed Семпло, но от сърце Simple Smile
Да не е от Северозапада? Stuck Out Tongue Winking Eye

Не, от друго място е Laughing

# 1 508
  • Тра-ла-ла
Да не е от Северозапада? Stuck Out Tongue Winking Eye
Не, от друго място е Laughing
Също с толкова жилави хора и лафове? BowtieJoy

# 1 509
Джу, тази беше русолява.
Луничке, нямам такъв талант и мераци да дебна с камера в храсталака - това е губене на време.
Баси жегата дето е, стои човек на едно място и се поти. Май е време за една биричка.

# 1 510
  • Тра-ла-ла
Джу, тази беше русолява.
Ееее, от там да беше започнал. Аз не съм руса Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 511
Джу, има лесно - без бански.

# 1 512
  • Тра-ла-ла
Джу, има лесно - без бански.
А, да бе...тогава Лането ще фърли фотоапарата и ще мине директно в нападение Joy

# 1 513
@ina.ina "Червено и черно" не е от Стайнбек

мусаката е недопечена

лазанята е препечена - лош кашкавал
Мъ аз съм се поправила, бре, Холдъне. Писала съм, че съм сгрешила. От тия съм дет си признават грешките, споко. Joy А ти кат кажеш нещо позитивно щтъ черпя! Grinning Снимките на манжи са мноу хубави, пак огладнях. Joy
ДД! Плюскам кайсии и въ чета, и ви съ радвам. Grinning И искам да завали, чей задушно някак.

не обичам да ме черпят

# 1 514
ДУ! С лееко облачно утро и мътна река. Да се разхождаш сутрин е прекрасно, убачи го правя само ку съм на работа. Ми спи ми се сутрин, за разлика от вечер. Grinning
Холдъне, ти кат свива сърми фчера после яде ли ги?

Общи условия

Активация на акаунт