Искам да кажа ... (159) през юни 2019

• 79 119
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 345
Мер, здрава, щастлива, леко раждане и здраво бебе пожелавам на дъщеря ти.

# 346
Здравейте и от мен...

И ние с драми за 1ви клас, обаче изобщо не ми се говори. Думи нямам за безумните простотии на министерството.
За първи път да изпитам крайна неприязън към цялата политика за всякакви, абсолютно всякакви и за всичко преференции за циганите...

Калина събота, неделя е на екскурзия. С това време направо не знам с какво да я пращам. С дрехи като за 3 сезона освен...

# 347
  • sofia

Веси, започна ли домашното? Сещам се, че доста интензивни два месеца ти се очертаваха с този английски.
О, опатках го. За сега ми е лесно, защото само леки пропуски попълвам. Даскала приказлив и ни залива с допълнителна информация, което е хубаво де. Кога иначе ще седна да мисля 20 думи за положителни черти на характера и още 20 за отрицателни Joy Установих, че има специално подбрани определения, които да ти помогнат да се характеризираш при интервю за работа, в сайт за запознанства, при кандидатстване в колеж, при оформяне на резюме, как хем да не скриеш отрицателните си качества, хем да ги опишеш позитивно.
Даже и тест за типаж си направих....оказа се, че съм creative person....е те тва е домашно Satisfied

Сесил, както установихме с една колежка - за училището или добро, или нищо....

# 348
  • София
Мер,жива и здрава да е Дъщеря ти.

# 349
При нас пак порой. Ще си купя гумени ботуши 🤬🤬🤬🤬

# 350
 След обяд пак градинарствах....
Уморена съм, но вече отметнах баня и вечеря.

# 351
Снощи излетяхме от Софиа на 11С и кацнахме във Варна на 20С. И набичихме климатика. В София пак работеше, ама загравяхме.

# 352
  • ту тук, ту там
Веси, много интересно ми звучи твоя курс! Къде го караш/откъде е преподавателят, от университета ли?

# 353
Мер, да е честита дъщеря ти!
Здрава, щастлива и да и се падне кротко бебче!

# 354
  • ту тук, ту там
О, Мериан, честит рожден ден на дъщеря ти! Да е здрава, щастлива, обичана и да гушка скоро здраво и спокойно бебче! 😊

# 355
Мериан, честито да ти е момиченцето, и леко, и безпроблемно раждане ѝ желая.

selleste, другата неделя е събитието, на 16-ти. Идеята за тортата е ясна, да видим изпълнението как ще е, че с тази малка помощничка около мен е малко "задача с повишена трудност" Wink. Ще пека блатове докато спи, пък украсата ще я майсторя по нощите. Надявам се и майка ѝ и баща ѝ да се включат към края с фигурки и рисуване, че двамата по ги бива от мен в това отношение.
Последно за сватбената торта на щерката се притеснявах толкова, колкото за тази. Дано се получи, както сме я намисли, че резервен "план Б" нямаме Joy.

# 356
Значи ще се получи. Не я мисли:grinning:
Че си и тренирана със сватбена торта;)

Сега се прибираме, поразходихме се, купих си една пола, която не знам ще нося ли, харесах едни обувки, които знам че ще нося:), но детето ме спря, че съм имала два подобни чифта. Бе цената, дори и с намаление беше висока за летни обувки, та се отказах, уж:). Ама като си знам акъла, ще ги взема до утре.
Почвам да сглобявам нещо за вечеря, че да изпъна крачетата.
Але, ако си 37 ти пращам моите, не са носени, в пристъп на умопомрачение ги взех;). Хубави, червени са, ще ти свършат работа и за градината, като спре да вали.
Маре, ти прави ли плаж днес или само работи?

# 357
Тути, 37 съм 😂 Пращай, ще предизвикам фурор в завода 🤣

# 358
Давай адрес и са твои.

# 359
  • Пловдив
А аз в завода шляпам с обувки с железни бомбета. И понявгаш каска, ма тва мнооооо рядко.

Общи условия

Активация на акаунт