Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 102 524
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 150
  • Перник
Имах мейл.
По късно качват и списъка.

# 151
В Сушард вероятно съм спечелила, защото с моя имейл не ми дава да играя ("нямаш право на повече участия в играта"), а с този на мъжа ми няма проблем.

# 152
Аз нямам Мойте награди в Приложението на Кола...

# 153
  • Русе
Аз пък "спечелих" рецепта за Яйца със зеленчуци на тиган....йхаххахаха...подарявам я! Че и мейл ми пратили , пфу!

# 154
В Сушард имаш право да участваш общо 8 пъти с по 3 пожелания за целия период.  След това нямаш право да участваш в следващите тегления. Аз така се прецаках и от предната седмица не ми дава да участвам, защото съм си изчерпала лимита. Поне да бяха сложили седмичен лимит като Морени, за да не се бърка човек.

# 155
В Сушард вероятно съм спечелила, защото с моя имейл не ми дава да играя ("нямаш право на повече участия в играта"), а с този на мъжа ми няма проблем.
и на мен така ми изписва, само че нямам имейл...
Спечелила съм и аз Купичка и прибори от Simply Tastly, супер.

# 156
Благодаря ssark! Това "Моите награди" го няма при мен... Simple Smile

# 157
  • София
Аз пък "спечелих" рецепта за Яйца със зеленчуци на тиган....йхаххахаха...подарявам я! Че и мейл ми пратили , пфу!

И на мен така.Явно НИЩО не печелим  Grinning

# 158
  • София
Хахахха, и аз съм с рецепта за яйца.

# 159
Така се надявах на слушалки от туборг...сега регистрирах още някой друг код, но не съм сигурна имаше ли смисъл; пише че регистрацията е до 05.2019г, а играта иначе до юни..

# 160
  • София
Има печеливши в Спаркса.
Днес нищо, нито в симплито, нито в Спаркса, нито в Морени.

# 161
В Сушард имаш право да участваш общо 8 пъти с по 3 пожелания за целия период.  След това нямаш право да участваш в следващите тегления. Аз така се прецаках и от предната седмица не ми дава да участвам, защото съм си изчерпала лимита. Поне да бяха сложили седмичен лимит като Морени, за да не се бърка човек.

Ех, не те е срам, развали ми настроението. Joy Joy Чак пък осем пъти не помня да съм играла, но може и да съм се увлякла. То пък иначе щеше супер да ми потръгне седмицата.

# 162
  • София

И на мен така.Явно НИЩО не печелим  Grinning
+1

Има обявени печеливши.И то повтарящи се имена.А за нас рецепти ХАХАХАХАХА.....СМЕШНИЦИ

# 163

Ех, не те е срам, развали ми настроението. Joy Joy Чак пък осем пъти не помня да съм играла, но може и да съм се увлякла. То пък иначе щеше супер да ми потръгне седмицата.

Може пък и да се спечелила.Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако не си, играй от друг имейл.
Иначе това ми бяха отговорили от Монделийз:
"Според правилата на играта ,можете да участвате най-много 24 пъти по време на промоцията,като във Вашият случай този лимит е достигнат."
Имат предвид 24 пожелания, което се равнява на 8 участия. И аз голям мерак съм извадила за бонбони.

# 164
Мен също ме няма никъде.Толкова месеци подред играя в my sparks и до сега нито веднъж не съм спечелила.Unamused

Общи условия

Активация на акаунт