Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 102 558
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
От спаркс печеля пакет за кино, от симпли- рецепта.

# 166
В Лидъл анкетата ме Има в "шапка"
Не съм печелила никога от тях, те ли уведомяват или трябва да им пиша някъде?

# 167
  • София
Тук много се изложиха има печеливш с две еднакви награди, а ето цитат от правилата в симплито:
. Един Участник може да спечели не повече от една награда на теглене. Един Участник не може да спечели награда от един награден фонд повече от веднъж по време на Промоцията. Участниците могат да спечелят максимум по една награда от даден вид. Изтеглен като печеливш участник в томбола за даден период не може да играе за същата награда в томбола за следващ период.  
Редактирам се има доста хора с повече от една награда, което против правилата, а някой са останали без награда.

# 168
  • МИНДЕРА

Виждам две имена за солниците.За дъската няма списък,а за купата доста имена се повтарят -Светла Димитрова я има примерно два пъти.

# 169
Така се надявах на слушалки от туборг...сега регистрирах още някой друг код, но не съм сигурна имаше ли смисъл; пише че регистрацията е до 05.2019г, а играта иначе до юни..
Регистрастрацията за билетите за концерта на Лени Кравиц беше до месец май, за слушалките продължава до края на месеца, аз съм с още едни слушалки от днес... В къщи бира пием всички Hug

# 170
  • София
В Спаркса май външните батерии ги няма. Отникъде нещо, само един душгел чакам. Голяма суша.

# 171
  • София
В Спаркса май външните батерии ги няма. Отникъде нещо, само един душгел чакам. Голяма суша.

И за ваучер от Sunday Habit също няма печеливши.

# 172

Виждам две имена за солниците.За дъската няма списък,а за купата доста имена се повтарят -Светла Димитрова я има примерно два пъти.
И при мен се вижда по същия начин. Чудя се защо за солницата са само двама?
Нищо пак не им е наред! Аман!

# 173
  • Русе
Petya Dobrianova  я има 3 пъти например, много имена са по 2 пъти....

# 174
Спечелила съм кутия морени. Получих мейл

# 175
  • Вестерос
На симплито получих мейл, че наистина печеля , имах и в приложението съобщение Simple Smile

# 176
Аз пък "спечелих" рецепта за Яйца със зеленчуци на тиган....йхаххахаха...подарявам я! Че и мейл ми пратили , пфу!
И аз това печеля пффф. Толкова исках купата
Но пък съм с колонка от Спаркса.

# 177
Публик са печелившите на 5  gum

# 178
Публик са печелившите на 5  gum
Ехааа печеля Simple Smile

# 179
Четох, четох в Simply - то и там пише, че ежедневно ще се теглят награди.... Дали?

Общи условия

Активация на акаунт