Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 102 465
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 90
Мисля, че е коментирано, за което се извинявам, но кодовете, които се регистрират в simply tastly трябва ли да се пазят? Попаднаха ми два и ги регистрирах за купа.
Чакам само чаша от туикс и тегленето на ядки Ая във Фантастико, в правилата пише, че до 5 дни ще се свържат със спечелилите.

# 91
Колелото от Нивеа е синьо на цвят. На мен много ми харесва.

# 92
  • София
Нямам търпение да пристигне и моето колело. Още нямам смс за доставка. Сега остава само ММ да оредя с колело, децата имат. Ще гледам в олх дано има на нормални цени.

# 93
  • Велико Търново
И моето пристига утре. Преди 2 г. спечелих от Алгида, но то беше мъжко и ММ го кара. Сега четиримата ще сме с велосипеди.  Simple Smile

# 94
честита нова тема, многооооо желани награди този месец
Да попитам един страничен въпрос - фотоапаратите на Милка, снимат ли без хартия, сложих карта, но то тръгва да принтира като правя снимка, не съм пробвала в самата карта има ли снимка.

# 95
Пробвах го само с карта - снима, снимките ги има на картата, но се мъчи - всеки път се опитва да принтира и леко загрява.

# 96
  • София
В петък ми носеха тениската на Орео, обаче се оказа че съм запазила опаковка с грешен код, не бил печелившия код и не можа да ми я даде човека Sad

# 97
  • София
В петък ми носеха тениската на Орео, обаче се оказа че съм запазила опаковка с грешен код, не бил печелившия код и не можа да ми я даде човека Sad
Аз за това пазя всички опаковки и печеливши и не, че ме е страх да не хвърля печелившата.
В играта на Милка, баща ми беше хвърлил печелившата опаковка за мишка и не я получихме.

# 98
Така се получи и с моите слушалки от Милка. Майка ми взе нейните, куриерът грабнал едната бележка и сега не мога да получа моите.

# 99
Пробвах го само с карта - снима, снимките ги има на картата, но се мъчи - всеки път се опитва да принтира и леко загрява.

И при мен прави точно това, значи нищо не бъркам, много ти благодаря за отговора.
Не проверих картата дали има снимки, трябва първо да си намеря преходника за малки карти Laughing

# 100
  • Пловдив
Така се получи и с моите слушалки от Милка. Майка ми взе нейните, куриерът грабнал едната бележка и сега не мога да получа моите.
Обадете се на телефона и обяснете случая.С моите предишни слушалки се беше случило същото,след като им обясних с мен се свърза накакъв мъж и каза да дам какъвто код имам и в удобно време куриери ще ме посети пак и така си стана.

# 101
Успешен месец на всички от групата!
Някои успя ли да се включи в MySparx за музикалните награди от новата промоция на кола. Утре е тегленето.

# 102
Успешен месец на всички от групата!
Някои успя ли да се включи в MySparx за музикалните награди от новата промоция на кола. Утре е тегленето.

Да, играя за колонка.

# 103
Привет и от мен в новата тема. Запис с кенче от Туборг, даже успях да си го взема от квартална будка.

# 104
Обадете се на телефона и обяснете случая.С моите предишни слушалки се беше случило същото,след като им обясних с мен се свърза накакъв мъж и каза да дам какъвто код имам и в удобно време куриери ще ме посети пак и така си стана.
Писах им във Фейсбук, ако може телефон. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт