Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 103 336
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 555
От Симпли спечелих купата. Сега ще се пробвам и за солничките че много ги искам.

# 556
Ехааа, счупих каръка с бамбукова купа! Вчера регистрирах, днес имам имейл. Супер Simple Smile

# 557
Здр Някой да има уред за  салати от калиакра  вклучвам го уж  не тръгва  .....DisappointedDisappointed

# 558
  • Велико Търново
Здр Някой да има уред за  салати от калиакра  вклучвам го уж  не тръгва  .....DisappointedDisappointed
ММ спечели, но не е пристигнал още.

# 559
 Днес дойде ама 😕😕😕😕

# 560
В Май Маркет (Веста) Варна, а може би и в другите от веригата, има на Фино игра. Купи 2 продукта и изтегли скреч карта на касата. Наградите са продукти на Фино, или може да се спечели кухненска везна.
Колкото и години да съм играла в игра със скреч карти на Фино, празна карта не е имало.
С първите два продукта преди дни си взех гъбички, а днес тефлоново килимче. Везна не съм улучила все още, но има време.

# 561
Здравейте и от мен!
В два поредни дни от Кока-кола съм с купата и солничките.
Направи ми впечатление, че са изтеглени по малко на брой за всяка награда в сравнение с други дни...може би според участниците е броя.,..не знам дали ще продължа за другите награди...

# 562
Аз съм с купа и солнички, но ми се иска още една купа. Навивам мъжа ми да си инсталира приложението, ама май не му се занимава. Другите награди ще ги пропусна.
Понеже се участва ден за ден, така повече хора имат шанс да спечелят. Аз за първото теглене заложих повече билети, защото не знаех, че ще е ден за ден. А на следващото теглене с един билет си спечелих наградата.

# 563
Здравейте , в Кока кола се включих само  в първото теглене и не спечелих ,ще се включа в хипер ,но малко избързах та купих вафли на 2.06 а играта почна на 3 .06..

Да питам момичета някой дали продава пуф на милка (на добра  цена), обмислям варианти за подарък на тийнеджърка ,,

# 564
Гледах брошурата на Лайф. Ще има две игри с покупка. Едната е за колело от вафли Боровец, другата е за покупка на сладолед Фамилия за 7 лв, награди със скреч карта - куфар, бъбъл бед, сладолед фуния и още нещо малко имаше. Все още е активна в нашия играта с бисквити Сладко детство за пуф, но няма да участвам, защото няма къде да го сложа.

# 565
Здравейте, дойде сокоизтисквачката от Калиакра, доставиха я от Лео Експрес. Куриерът каза, че ще ги разнасят от понеделник, но имал път и направо днес я достави.
Обадиха ли ви се предварително и искаха ли касовата бележка?Да знам дали да нося моята в мен.

# 566
Аз съм с купа и солнички, но ми се иска още една купа. Навивам мъжа ми да си инсталира приложението, ама май не му се занимава. Другите награди ще ги пропусна.
Понеже се участва ден за ден, така повече хора имат шанс да спечелят. Аз за първото теглене заложих повече билети, защото не знаех, че ще е ден за ден. А на следващото теглене с един билет си спечелих наградата.

Можеш да излезеш от твоя профил и да направиш нов на него от твоя телефон Simple Smile

# 567
Току-що регистрирах пореден непечеливш код от Туборг. Има ли смисъл да регистрирам сега още един, или наградите се падат в определени часове? А не зависят от самия код?

# 568
  • София
Току-що регистрирах пореден непечеливш код от Туборг. Има ли смисъл да регистрирам сега още един, или наградите се падат в определени часове? А не зависят от самия код?

Пробвай през нощта да регистрираш. Първите спечелих към 2 часа, вторите около 3 часа.

# 569
Отново за момичетата от Перник- в Гризли има семки Fancy.Също така пак там са сложили реклама на Кит КАТ, Лаян и шоколади LZ мисля и ще дават пак колонки. Този път сумата трябва да е 1.50 и играта започва от 10.06

Общи условия

Активация на акаунт