Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 103 340
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 540
  • у нас
Новата игра я имат само депозиралите. Много стисната. Аз съм с цели 20 ст. Иначе един залог е 5 лв. После пуснах демото и автоматично пуснах 50 игри. До 30-тата игра никаква печалба. После ми пусна 4 печалбички за около. 20-тина лв. Набутка отвсякъде.

# 541
  • Бургас
От 3 профила 20 ст. Тези пак се гъбаркат с нас. В недепозиралите няма бонус.

# 542
  Спечелих желаните награди 😍

# 543
Получих си чашката от туйкс ,много е хубава.Друго не чакам.Национална лотария днес нямам безплатни игри,искат да заредя 20 лв и тогава щели да пуснат.

# 544
Изобщо няма да им се вържа на НЛ. От моя профил има най-много депозити. От 4 дни бонуси ми е пуснало едни 20 ст. И изобщо, откакто има бонуси, аз съм изтеглила едни 20 лв от моя профил от тия им бонуси и беше голям зор да ги направя. А съм късметлия човек уж! Satisfied Ако не пусне нещо докрая, поне няма да съм вътре.
Мъжът ми не е депозирал, но е печелил в пъти повече от мен. Иначе му регистрирам там билетчета за ВИП клуб, с надежда да спечели нещо. Той и профилът му беше създаден преди моя.

# 545
  • in Wonderland
Аз съм с 40 кинта от НЛ. Пусна ми две игри на Планет апс и някак си ги разцълах. Побързах да ги заявя, че предния път така си заминаха 😂

# 546
Здравейте, дойде сокоизтисквачката от Калиакра, доставиха я от Лео Експрес. Куриерът каза, че ще ги разнасят от понеделник, но имал път и направо днес я достави.

# 547
Вчера ми донесоха чашата на туикс. Много ми хареса. Имам смс от Спиди за понеделник, чакам душ гел и тениска от орео.
В НЛ на моя профил имам много здраве от днес. На ММ имаше 12 игри на някаква тъпа игра, от която спечели голяма, кръгла нула. Joy Ако мислят, че с подобни **дерастки номера ще ме накарат да направя депозит, не са познали.

# 548
Взех най - после кола за Симпли, ще я пробутам на някой сладкиш. Но бях останала с впечатлението, че за купа искат 2 точки, а за комплекта сол и пипер - 1 точка. Но било обратното и сега се чудя дали да играя за купата или да чакам брат ми да си купи кола. Докато се реша играта ще свърши. Не мога да разбера само за едно дневно теглене ли ще участвам?

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 12:04 от Анонимен

# 549
От 12 игри в НЛ 0.40 лв....супер печалба 😆
Не съм срещала още от участващите коли, но ако намеря вероятно ще се включа за солничката. Много са ми симпатични.

# 550
В Хепи има ли някаква игра?

# 551
  • Велико Търново
А мен тази сутрин ме изненадаха, че печеля спортна бутилка Активия от Фейсбук игра на Момичетата от града.
От НЛ до сега само по 2-3 бонус игри и нищо.

# 552
Взех най - после кола за Симпли, ще я пробутам на някой сладкиш. Но бях останала с впечатлението, че за купа искат 2 точки, а за комплекта сол и пипер - 1 точка. Но било обратното и сега се чудя дали да играя за купата или да чакам брат ми да си купи кола. Докато се реша играта ще свърши. Не мога да разбера само за едно дневно теглене ли ще участвам?

Всеки ден можеш да вземаш билет за участие в тегленето за следващия ден. Билета е еднократен. Вече имам и купа и солниците. Сега ако се съберат три кода ще участвам и за дъската, макар че на снимката не ми изглежда много хубава.

# 553
В условията на Simply tastly непишеше ли че един участник освен по една награда от вид за цялата промоция може да спечели по една награда от теглене - за 08.06.2019 например гледам че няколко имена с еднакви последни номера на тел. имат по поне две различни награди, даже един има и от трите награди. Може да са променени условията, но в началото като четох имаше и че от една дневна томбола може по една награда.

# 554
  • Русе
Според мен НЛ се опитва да ни откаже от хазарта, нооо дръжте се, не се давайте!! хаххаха...е може ли от 12 игри и една стотинка да няма, не им разбирам политиката, ами така не ни зарибяват, а напротив, отказват ни. Аз , по принцип всяка събота си вкарвам парички да се"почерпя" за уикенда, ама сега направо ме отказаха, нищо не дават Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт