Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 103 343
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 525
  • Под Слънцето
Привет, хора! Вчера във Варна доставиха чашите от Туикс и побързах да ида да си ги взема.
Останалите да знаят, че вече са налични  и във Варна.. Само дето нямам доверие на тип топ и предпочитам да ходя сама да си взема наградите. Ако имате път през Трошево- офисът е на ул. Радост под супермаркета.

Остана чопъра.. ама вести от Калиакра няма...

От интерес погледнах играта на Куин'с и на третата правописна грешка се отказах да чета Правилата им. От как си срязах пръстчето преди години с гадните им капачки, ги подминавам.
Никоя актуална игра май не ме влече..

А, днес минах през Мол Варна в Лили за кампанията на Биотен. Едно пакетче е  и не си заслужаваше, честно.  Бях нарамила раница с дрехи да пусна в контейнера на БЧК пред мола баш в най-големият дъжд и това ми оправда и влизането в Лили.

# 526
  • Варна
На мен днес ми върви - сутринта спечелих настолна игра от Барни, а сега видях, че имам имейл от КитКат за тонколонка.

# 527
На Queens прочетох, че играта започва на 07.06., а тегленето на първия печеливш е отново на 07.06. и се отказах да чета повече.
Днес си получих чашата от Twix. Много е сладка.

# 528
Рано станах днес.
От новия бонус 12 игри - 0 лв. Satisfied
Мъжът ми няма бонус.

# 529
И аз нямам бонус и на двата профила.

# 530
Той тоя бонус много пуска на Нл няма що нищо не ми пусна на мене

# 531
От 12 игри, 2.70лв. Някой знае ли как може да си изтршя профила в НЛ? Веднага щом свършат тези уж безплатни игри ще го направя.

# 532
На мен ми излиза съобщение, че този бонус не е достъпен за мен Sad

# 533
После вероятно ще ти излезе като на мъжа ми: Зареди 20 лв и докрая на промоцията, до 12.06, ще получаваш бонус игри.

# 534
После вероятно ще ти излезе като на мъжа ми: Зареди 20 лв и докрая на промоцията, до 12.06, ще получаваш бонус игри.
Аха, направиха го само за депозирали? Sad

# 535
Явно да.

# 536
Аз имах бонус,от който спечелих колосалната сума от 1,50лв. 😂

# 537
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
На мен ми даде 3,50 ..... Много бавно изиграх тези 12 игри , защото забиваше.

# 538
На мен ми даде 3,50 ..... Много бавно изиграх тези 12 игри , защото забиваше.
И на мен ми забиваше на компа, обаче на таблета се превъртяха набързо. Резултат - 3.70
На профила на мъжа ми няма бонус за сега. Да видим дали ще се появи. До сега там не е депозирано, но предните три дни имаше бонуси с обща печалба 0.80 ст. Само дето трябва да се играе от различни устройства с различни IP адреси за различните профили за да няма евентуален проблем с бонуса.

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 10:04 от validaa

# 539
  • Сф
А, то така им забиват игрите,че хич не си играя от различни ай пита.Всичко си е в моите пари.Колосални суми от по 2 лв.и нещо...няма що
Получих смс от спиди на 10 ти да чакам пратка.Предполагам е душ гела.

Общи условия

Активация на акаунт