Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 102 434
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 585
Разменям 3 кода от tuborg за 1 simply tastly. Ако някои се интересува да пише на лични.

# 586
На мен не ми дава бонус. Иска ми зареждане на сметка с минимум 20 лева, срещу което ще ми дава бонус игри до 12.06.2019 г. в дните, в които е предвидено да има такива. Този "бонус" ми е със срок 12.06.2019 г. Явно няма да ми даде безплатни игри без зареждане на сметката за оставащия срок на промопериода.

# 587
Аз втори ден нямам бонус. Кара ме да презаредя.

# 588
Аз пък вчера вечерта не се сдържах и поиграх. От 16 събрани лева останах с 0 лв. Това хазартът е гадно нещо. И не за пръв път правя подобна глупост, ама мозъка спира да мисли рационално и само вика: "Залагай, залагай!"Grinning Днес не смея да въртя.

# 589
  • Сф
На моя профил и на мм нищо не пусна.Имам по около 2 лв с натрупването!😀.Само на 3 профил имам 12 лв,като днес пусна 6 лв,май водя рекорда засега за днешните 7 глупави игри с камъни.Дано някой се похвали!
Аз се въздържам да ги профукам все още.

# 590
На мен ми даде голяма печалба.... цели 7 лв😂

# 591
На мен ми пусна 13 лв печалба ,Но ги профуках на калинките ..

# 592
С 0.00 лв. съм от днешната игра от профила на мъжа ми. От предните поне някакви стотинки имаше. Това е последната бонус игра май. На моя профил даже втори ден нямам бонус.

# 593
До 12.06 са бонусите в НЛ.

# 594
Много тъпа игра. 40 ст от 7 игри

# 595
иииеее Симплито изкараха днешните печеливши, печеля солниците - вече съм с пълен комплект - купа, дъски и солниците /танцуващото човече Laughing /

# 596
Пък аз още не съм намерила такива капачки. 🙄 Или са без промоция,или само двулитрови... 😣 До кога е играта,да обикалям да търся?

# 597
Нищо не спечелих от тези бонуси на НЛ - наистина се изложиха много!

Кажете ми, как участвате в тази игра? http://www.igraiteispechelete.com/archives/6197?fbclid=IwAR1h1DC … Wgp3ptYBdjmVKPHwY
Наистина ли трябва да събирам приятели и да се снимам с тях, или е достатъчно да публикувам снимка, на която съм сама?

# 598
Повечето хора са се снимали сами и даже нямат нужната бройка от 30 души, за да раздадат месечните награди. Но пък ако се бориш за фотоапарата, не рискувай и се снимай с някой. Важното е снимката да изглежда актуална, а не от зимата например.

# 599
Те локациите край Плевен май са само 4 и само две ми изглеждат достъпни в момента - Скобелевия парк и крепостта Сторгозия - мога и днес да отида да се снимам, но едва ли някой от познатите ми ще иска да дойде точно сега (а и те рядко ходят точно на тези места - даже наскоро чух от някой, че не обичал да ходи горе на крепостта, защото било опасно и пусто - на мен баш там никога не ми е изглеждало опасно, но знае ли човек) ))

Общи условия

Активация на акаунт