Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 102 431
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 600
Задължително ли е обектите да са от твоя град? Признавам, че не съм чела правилата подробно. Не може ли да се публикуват снимки от пътувания по други места? А най-смешно ми е като поставят условие снимките да са направени след някоя дата. Е как ще разберат кога са направени? Една дама хич не е разбрала това условие и е качила снимка с коледна елха зад гърба й. Grinning
П. С. И аз съм от Плевен, но по ред причини вече 16 години живея в София. Stuck Out Tongue Winking Eye Като цяло са качили забележителности, които според мен по-рядко се посещават. За Плевен ми се паднаха и Водна каскада и Парк Кайлъка, ако имаш снимка от там можеш да се пробваш.

# 601
Задължително ли е обектите да са от твоя град? Признавам, че не съм чела правилата подробно. Не може ли да се публикуват снимки от пътувания по други места? А най-смешно ми е като поставят условие снимките да са направени след някоя дата. Е как ще разберат кога са направени? Една дама хич не е разбрала това условие и е качила снимка с коледна елха зад гърба й. Grinning
П. С. И аз съм от Плевен, но по ред причини вече 16 години живея в София. Stuck Out Tongue Winking Eye Като цяло са качили забележителности, които според мен по-рядко се посещават. За Плевен ми се паднаха и Водна каскада и Парк Кайлъка, ако имаш снимка от там можеш да се пробваш.
Снимките са цифрови и предполагам , че затова могат да разберат кога е правена, а може би и къде , тъй като по принцип настройките на телефоните кодират  това при заснемането. Не съм много компетентна , но така си мисля. Друг е въпросът какво точно ще гледат.

# 602
Снимките се качват в инстаграм след датата, която е обявена, слага се хаштага, който са казали и толкоз. Няма как да разберат дали снимката е стара или нова, ако няма нещо специфично на нея. Примерно е снимана сграда, която вече не съществува.
Ако снимките се качваха на сайт, тогава може би щяха да следят от кога е снимката, но пак не мисля, че ще се занимават да го правят.
Освен да проверят като изтеглят печеливши дали са спазили условията. И в много игри забелязвам, че организаторите не обръщат много внимание на това, което ме дразни, защото аз като играя спазвам правилата, а после печелят други, които не са.

# 603
  • Стара Загора
Пък аз още не съм намерила такива капачки. 🙄 Или са без промоция,или само двулитрови... 😣 До кога е играта,да обикалям да търся?
До 21.07  е, аз купувам от Метро и Била. С дъска съм от днес. От първото теглене с 6 кода и 3 билета нищо не спечелих.

# 604
Днес успях да взема пуканките на Чио от ХИТ-Младост.В момента там има игри само на Каротен-плажни и старата на Фино (останали са награди домакински гъби).

# 605
В началото на играта питат за локация и снимките трябва да са от там. Така че не е задължително да са от родния град Simple Smile Днес ще кача някоя пък каквото стане))

Сега бях до Метро с баща ми - въртяхме колелото и той спечели кенче Фанта, а аз - бисквитки Престиж - голям късмет Joy
Освен това има от тези коли със златните капачки - още нямам дъска, така че взех един стек.

Скрит текст:
Между другото, на Метро има големи орхидеи по 9 лв. - видя ми се добра оферта.

# 606
  • Пловдив
С настолна игра съм от Барниииии, спечелена сутринта още с първите два кода. Много съм хепи!
От бонуса на НЛ - 2.80 лв., които на Калинките стигнаха до 17, но нали съм си хазартна личност... финиширах с 10 лева Simple Smile

# 607
Много съм доволна преди малко ми изпратиха ваучера от Талк панел,даже си заявих подарък от емаг.Национална лотария вече не ми праща бонус ,защото искат до 12.06 да заредя 20 лв.

# 608
Maks_emily, честито! И аз имам още един код за регистрация. Ти в колко часа го регистрира?

# 609
Днешните бонуси са смешни. Страхотна реклама. Едва ли някой ще играе тази игра занапред.

# 610
Дали почнаха да пращат имейли от морени и сушард?По принцип чета тук,че рано ги пращат,а в сайта чак следобед качват печелившите.Знам,че е рано,но нямам търпение.Просто не е честно,и четирите седмици съм играла колкото ми позволява,а нищо😠

# 611
  • Пловдив
На мен ми пратиха мейл от морени, миналата седмица към 9 часа.

# 612
Благодаря😊Значи още има надежда😃

# 613
  • Русе
Тези новите игри на НЛ ще вземат да ме откажат от хазарта- спечелих от 7 завъртания 18ст, направо ме убедиха никога да не я играя тази игра.
Тази седмица барнитата са на промоция в Кауфланд, ще взема още 2 , поне да ги заформя за билет за Делфинариума, явно настолна игра за мен нямааа..

# 614
  • София
Вчера бях в магазин Лили да се пробвам с Фа, ама от 3 карти нищо и момичето от касата ми вика, оо те са много трудни Фа-то, много малко печеливши има...

Общи условия

Активация на акаунт