Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 102 439
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 660
Има вече  двама печеливши от форумната игра на Нокия .

Каква е тази игра? Нещо съм я пропуснала.

Благодаря

# 661
сега се сетих да си проверя пощата, от играта на Нивеа от форума са писали, че наградата ще дойде до няколко дни. Много се радвам.
Аз нямам такъв имейл. Надявам се, че са ми получили данните.

И аз нямам имейл, че са получили данните ми.

# 662
сега се сетих да си проверя пощата, от играта на Нивеа от форума са писали, че наградата ще дойде до няколко дни. Много се радвам.

никъде не съм писала, че това е мейл  че са получили данните ми - писах, че до няколко дни ще дойде наградата. Изчакайте все пак сме 50 човека, предполагам, че всички ще получите такъв мейл

Скрит текст:
аз също никога не съм получавала мейл, че са ми получили даните - от както съм във форума, мисля че това ми е 3тата спечелена награда

# 663

никъде не съм писала, че това е мейл  че са получили данните ми - писах, че до няколко дни ще дойде наградата. Изчакайте все пак сме 50 човека, предполагам, че всички ще получите такъв мейл
Добре, поправям се, нямам никакъв имейл от тях, свързан с наградата или данните.

# 664
  • Пловдив
Благодарим на всички, които се включиха и във втория етап на дискусията. Настъпи моментът, в който да обявим последните късметлии, на които ще изпратим по един от най-новите смартфони Nokia с Android 9 Pie и изкуствен интелект за тест. Tова са:

dundi73
Силвичка

Честито!  Tada

# 665
# 666
Интересно - раздават същите колонки Simple Smile Този път ще пропусна.
И аз се чудя какво стана с Морени - сякаш са забравили последното теглене.

# 667
Печеля от играта на Edna.bg и Допелхертц Simple Smile

# 668
На мен от форумната игра ми писаха, че изчакват  координатите на спечелилите и ги пращат към организатора.
Има ли още  активна игра на дав ? А за бисквитки хит

# 669
Ясно, че няма да ми пишат, конкретно, че са получили информацията. Но тъй като не са ми писали, че ще изпращат наградите скоро, се надявам, че изобщо имейлът ми е достигнал където трябва Simple Smile
Чакам морени и сушард да обявят.

# 670

И аз преди време след една такава анкета се регистрирах в Talk-a, но тогава спечелих два ваучера по 5лв. (за мен и мъжа ми). Спомням си, че и ваучери по 30лв. раздаваха. Сега по 50лв. е още по-добре. Smile

# 671
От НЛ съм с 20лв напред, много се надявах на форумната игра на Нивея, но ме няма!

# 672
  • София
НЛ трети ден ми дава бонус да заредя само, никакви игри.

В кварталния магазин има игра на Своге - купуваш шоколади за 4лв и може да спечелиш колело. Ще се включа, пък дано Joy

# 673
И аз още не съм получила играта от Барни.
Има ли някой, който чака чашата от Twix, в София. Мъжът ми си получи неговата, но моята още я няма.

И ние с приятеля ми си чакаме чашите

# 674
Ако някои иска да се включи за слушалки - Разменям 3 кода Tuborg за 1Simply tastly. При интерес пишете на лични.

Общи условия

Активация на акаунт