Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 102 343
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 765
  • при късмета
Да не подхващаме пак тази тема. Като е за нещо по-голямо е нормално да се участва,  дори да не използваш после лично наградата. Аз също не карам колело, но ако друга игра не бях спечелила продукти на нивеа, които ще ми стигнат за доста време, щях да се включа. И аз съм подарявала големи награди, като пуф например, но не мога да очаквам от другите да правят същото. Такова колело няма на кого да подаря и също щях да го продам, ако бях спечелила

# 766
Много скъпо това колело на Нивеа около 500 лв. Не съм участвала в играта, защото не ми харесва колелото, но от любопитство проверих колко струва.

# 767
Сега пристигна играта на Барни, няколко човечета, опаковани поотделно, може пък да е интересна на хлапето.

Отсносно наградите - еми има хора, за които това си е бизнес - влагаш 5/10 лв - печелиш награда за 300 /пазарна цена/, продават за 200 .... еми "далавера импекс" Laughing - живи и здрави да са, щом "така ги кефи"  Laughing - аз участвам за награди, които ми харесват, или такива, които ще подаря на някой близък

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 11:06 от mimsim

# 768
Имаше игра на Авен, обаче не виждам печеливши, някой участвал ли е ?
И аз не виждам печеливши , но получих мейл и пратих данни за доставка. Може би след като се свържат с печелившите ще пуснат и списък.Мисля и друга дама беше писала ,че е получила съобщение ,че печели.

# 769
  • София
А когато играта е с няколко награди и играеш за една, а спечелиш друга, която няма да ти върши работа/не ти е необходима/няма какво да я правиш?
Къде видяхте колелата да се продават, от интерес питам.
Моето в момента го сглобява МП, но има нещо криво и може би ще се наложи да бъде сменено... Иначе от много време мрънкам за колело и ето - случи се да си имам.

# 770
Току що получих играта на Барни, ами уникална е! Радвам се като малко дете. Все още няма да можем да я играем с детето, както си трябва, но на фигурките страшно много се радва Simple Smile

# 771
Само тук,в темата видях поне три поста,че го продават.
Както и да е,извинявам се,че разбуних духовете. 🤣 Стана ми странно,да е един-двама,ок,но пък само тук са доста,та за това.

Може ли да покажете тази игра на Барни? Моята щерка е малка за нея сигурно,но може да се пробвам за подарък.

# 772
  • София
След близо 30 кутии Барни, няма за нас игра Hug Ако някой има 2 игри и разменя, моля да ми пише на лични Kissing Heart

# 773
  • София
Не съм видяла постовете с колелата, а уж чета всичко. Както и да е, всеки е свободен да направи с наградата си каквото реши - да изкара пари от нея, да я държи да събира прах вкъщи, да я използва.
Единствено екскурзии май никой не отказва Simple Smile Но ако някой подарява, да свирка, моля Wink

# 774
  • при късмета
Сега пристигна играта на Барни, няколко човечета, опаковани поотделно, може пък да е интересна на хлапето.

Отсносно наградите - еми има хора, за които това си е бизнес - влагаш 5/10 лв - печелиш награда за 300 /пазарна цена/, продават за 200 .... еми "далавера импекс" Laughing - живи и здрави да са, щом "така ги кефи"  Laughing - аз участвам за награди, които ми харесват, или такива, които ще подаря на някой близък
Ако не си от клана, нищо не ти гарантира, че ще спечелиш. Написала си го все едно е сигурно.
Само тук,в темата видях поне три поста,че го продават.
Както и да е,извинявам се,че разбуних духовете. 🤣 Стана ми странно,да е един-двама,ок,но пък само тук са доста,та за това.

Може ли да покажете тази игра на Барни? Моята щерка е малка за нея сигурно,но може да се пробвам за подарък.
И аз ги видях, но се радвам, че игрите се поочовечиха и не печелят едни и същи. Сигурно съм, че е и ти си участвала в някоя игра, без да ти е особено нужна наградата. А ако е нещо по-голямо или по-скъпо е много по-вероятно да по-голям брой такива участници.
И аз не я проследих, но освен за обажданията пуснаха тук и списъка и никой не каза, че клана пак са се обзавели с по колело на всеки участник от него. За мен това е добър знак и извадилите късмет да са от печелившите могат да го правят каквото искат.
След малко ще пусна играта на Барни, но не съм разпечатвала самото поле, има и някакви карти там. Фигурите са опаковани по отделно
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 11:47 от ма ко

# 775

ма ко - е точно за такива като клана и приближени, аз за жалост колело не спечелих  Disappointed Relieved
ПП - тази година най-голямата ми награда е четеца /или може би фотоапарата на Милка, като гледам са на приблизителни цени - но има време  до края на годината, дано спечеля нещо по-голямо Laughing

# 776
  • при късмета
Освен за клана няма как да знаем кои други потребители са такива. Все си мисля, че няма да се хвалят точно в темата, където ги дъвчем непрекъснато. Четат вероятно но няма да навират точно тук наградите си.А доста хора от темата се похвалиха.  А и списък с печеливши имаше и като всеки друг беше проверен внимателно и такива съмнения нямаше. А е ясно, че не всички ще спечелят. Аз съм без наградата от Дав от толкова на брой, пък не мрънкам.
В последно време се включвам в някои игри от скука, а не за наградата. И с колонки съм пълна и играта на Барни спечелих, защото се включих в играта поради липса на други, чопъра от Калиакра също. И в морени и сушард участвам ей така, поради липса на игри, не, че не мога да купя кутия вафли или бонбони. В нивея не се включих само защото съм зарината с продуктите, които ползвам от награда от отваряне на един магазин на Лили, а мъжа ми е заринат от предишна игра. В последно време само в Палмолив съм се включила заради наградата, пък нищо, че мога и друг душ гел да ползвам

# 777
Мерси,Ма ко. Определено е за по-големи деца,но ако намеря ще се включа да я подаря.
Печелила съм неща,които не съм искала,когато игрите са били с няколко вида награди и не можеш да избереш за коя да играеш. Но си влизат в употреба. Например пасатора от Своге-тъкмо ММ ми беше купил чопър с пасатор и аз спечелих. Замислих се да го продам,но се отказах. С тия 30-40 лв и без тях,все тая. И онзи ден правя крем супа и моя се прецака,замириса на изгоряло. 😂 Добре,че имах свогенския,та си го извадих. Друго нямам непотребно и не играя за такива неща. Но сте прави,всеки си прави каквото иска с наградите. Още като пуснаха играта тук доста момичета казаха,че ще участват и колелото много им харесва и ще го карат. Зарадвах се,когато се хвалеха,но сега някак ми стана кофти... Приключвам темата,няма повече да се възмущавам гласно. 🤗

# 778
# 779
  • София

Нещо и от мен:
http://themall.bg/event/40-stypki-kum-golyamata-promyana/
   С НЛ съм на 0.00 лв. от бонусите, но имам билети за филма Аладин (благодаря за споделянето на играта) .
Взех си фотото от Милка, но има проблем със Simply Tastly. На 03.06. съм с купа. На 04.06. имам имейл за комплект солница и пиперница, но не ми ги отрази в Моите награди. Обадих им се. Казаха, че не ги виждат като спечелени.
Сега се чудя да играя ли пак за тях или да продължавам нататък.

Общи условия

Активация на акаунт