Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 102 345
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 855
  • Сф
И във фейса питат за бонусите и ето отговорана НЛ преди 2 часа-
Здравейте,
"Бонусът ще стартира днес, заедно със старта на нашата нова игра.

Пожелаваме Ви много късмет и печалби с игрите на Национална лотария!"
Ще чакаме 😄

# 856
  • sofia
Говорих с центъра на кола сега, гривни имало в Негован до София 😂 викам...ама в центъра на София някъде магазин ме интересува, е няма! В Негован 😂😉

# 857
Според мен бонусът ще е обвързан със залог. Не че ме вълнува. Аз не депозирам, когато има бонуси.
Може да го пуснат обедно време, може следобед. И друг път се е случвало.

Относно колелото на Нивея
Скрит текст:
Първо видях за какво ще играя. Много го харесах и исках да спечеля. Мерак ми е да го пробвам, но мъжът ми още не е напомпал гумите, иначе е сглобено. На мен ще ми е точно за ръста.
Преди година, две спечелих колело от Фантастико. Беше случайно, неочаквана награда. Там като празнуваха 25 години и всички си пробвахме късмета, като се регвахме с мейл (такъв спомен ми е останал). Печалбите бяха предимно ваучери. Е, имаше и големи награди, но дори не съм мислела, че може да ми се падне нещо повече като сума от 2-3 лв. каквито масово се падаха. И хоп - колело. Оказа се от тия спортните, не градски велосипед като на Нивея. С рамка, ниско кормило ( не знам така ли се казва), та мъжът ми го кара.

# 858
И аз си мисля,че този път бонусите ще са обвързани със залог или най-много да пуснат 2,3 безплатни игри.

# 859
Според смс-а от Калиакра чопърите ще пристигнат до 45 работни дни.

# 860
Някой да знае телефон на Орео още си чакам тениската

# 861
Някой да знае телефон на Орео още си чакам тениската
и аз чакам още, като намериш телефон, може ли да сподели и аз да ги притесня

# 862
О, вярно че работни бяха. Значи има още да чакаме.

Във Варна, в Май Маркет Веста, са заредили за Симплито освен кока кола, то и спрайт, фанта бяла праскова със златни капачки.  Мислех че само капачките на колата участват, но се оказа, че и от другите им напитки. Ей сега регистрирах на спрайт капачките. Ще се пробвам и за дъска.
Безалкохолните са на цена 1,79 лв. Или поне вчера бяха на тази цена все още.

Последна редакция: чт, 13 юни 2019, 11:35 от Merelenda

# 863
О, вярно че работни бяха. Значи има още да чакаме.
по мой сметки трябва да пристигнат първите дни на юли, надявам се да са до края на юни, все пак започва отпускарския сезон

# 864
По-добре да започнат да ги слагат към опаковките - писна ми от кутийки, сигурно имам над 20...

На Every day са така и аз имах много, но си оставих само една. Детето си играеше с другите, но ги разкарах. Smile
Да видим каква ще се окаже торбичката на always.

# 865
Аз имам в различни чанти и куфари - те си се ползват. Но имам и такива, които са ми в повече. Няма да ги хвърля, след като нямат и една драскотина.

# 866
И в София Лео разнасят морени - от първа седмица е моята кутия.

# 867
Новата игра на НЛ е пусната, но няма още никакъв бонус. Редактирам се вече има бонус- 3 игри.

# 868
Нямам безплатни игри в НЛ , само ако заложа.

# 869
И на мен ми искат залог. Но и да имаше бонус - от 3 игри не мога да спечеля нищо.

Общи условия

Активация на акаунт