Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 102 300
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 840
Моля пак за информация,кой вид капачки участват за награди в Simply.Имам Бяла капачка,но ми изписва грешен код,когато я въведа.Благодаря предварително Simple Smile

# 841
  • Стара Загора
1.5л  със златни капачки

# 842
някой има ли бонус от НЛ нали днес трябва да има от 13.06 до 16.06

# 843
Някой да знае нещо за хот уилс, на някой да са се обадили? Поне да знам, че не са ме изтеглили. Да бяха публикували списък с печеливши. Търсих и във фейсбук, няма бг страница.

# 844
  • ЛОВЕЧ
За гривните на кока-кола ми отговориха, че били изчерпани в нашия град и няма да зареждат повече,бонус от НЛ за момента нямам.Някой получи ли СМС или отговор от Старопрамен за наградата?

# 845
Имате ли телефон на ОРЕО, в сайта не ми отваря.

# 846
Някой получи ли СМС или отговор от Старопрамен за наградата?
Аз виждам име като моето в списъка им, но още нямам нито мейл, нито СМС - та надявам се да съм аз

# 847
получих си уреда за салати от Калиакра, но чопъра го няма още...дали да звъня?

# 848
  • Пловдив
Лео Експрес носи Морените от втора седмица. Сега пристигнаха моите Simple Smile
Каза, че и награди на Барни ще разнася из Пловдив днес, така че... очаквайте Simple Smile

# 849
Никой няма все още чопър. Срокът е 45 дни, т.е. до 15-ти, има още 2 дни. Чакаме.

# 850
Промокампания със скреч-карти при покупка на дамски превръзки Always в някои определени магазини Метро и Кауфланд, по график с промоутъри. Награди - рекламни торбички за съхранение на дамски превръзки:

Какви ли ще са тези торбички? Май ще трябва да питам промоутърките. Ако е нещо такова ще се пробвам. Като гледам и за други неща мога да я ползвам. Иначе си ползвам кутийките от Every day.
https://www.google.com/search?biw=1242&bih=568&tbm=isch& … rc=Ua578iUbJAUqQM:
https://www.google.com/search?biw=1242&bih=568&tbm=isch& … rc=oeVO43OgiF0V-M:

# 851
  • При децата ми
Защо участвате,ако не ви трябва колелото или не ви харесва? Аз още като пуснахте играта казах,че няма да участвам,защото не карам колело и няма на кой да го подаря. Така оставям шанс да го спечели някой,който наистина ще го ползва и го иска.
Не ми се влиза в обяснителен режим, не смятам и че е ваша работа. Но все пак отговарям - колелото е много голямо за човек с ръст 1.60, каквато е дъщеря ми. Затова го продавам, не правя бизнес. Ще купя такова, което ми върши работа.

Здравейте!

За какво колело става въпрос и на каква цена го продавате?

# 852
По-добре да започнат да ги слагат към опаковките - писна ми от кутийки, сигурно имам над 20...

# 853
някой има ли бонус от НЛ нали днес трябва да има от 13.06 до 16.06

И аз това се питах, че голяма реклама имаше вчера във фб за тия бонуси

# 854
И аз видях рекламата във фейсбук, пак се излагат от НЛ. Не стига, че лъжат с мижави бонуси, ама дори и не ги пускат!

Общи условия

Активация на акаунт