Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 102 288
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 825
  • Лясковец
В правилата пише, че трябва да получим Смс, и след това да се обадим на номер който ще пише в Смс-а, аз още нямам нищо, а съм от първите печеливши. Утре ще звъня на номера от правилата.
Аз звъннах на номера,една кака казва работното време е от до еди си колко и разговора прекъсва,писах на Старопрамен,мотаят ме.

# 826
Колата са. Днес се свързаха с мен след вчерашния неуспешен опит

# 827
Все пак тези "размирици" с колелата бяха позитивни за мен. Вече не ме е яд, че не спечелих...и аз съм 160 см, със сигурност значи нямаше да ми е удобно. 😁

И аз още търкам от време на време в дневно, май бях със 72 лв. Даже не следя особено стриктно колко са. 😂

Никъде ме няма, ама май и никъде не играя в момента.

# 828
 Открих играта на Девин, но при мен линка не се отваря, изписва ми, че страницата не съществува.

# 829
Награди стъклени шишета... Добре, еко са, но аз и по-малките пластмасови ги ползвам многократно.

# 830
За играта на Девин
Скрит текст:
9.1. Определянето на печелившите Участници за наградите ще се извърши след приключването на играта на 09.06.2019 г. в срок до 14.06.2019 г.

9.2. Наградите описани в т. 6.1.1. и т. 6.1.2. ще бъдат изтеглени чрез провеждането на томбола на случаен принцип измежду всички регистрирали се в рамките на Периода на провеждане на Играта, докато спечелилите награда от т. 6.1.3. ще бъдат определени от служителите на Девин ЕАД въз основа тяхното качество и съдържание. Участник, спечелил някоя от наградите от т. 6.1.1. и/или т. 6.1.2. не е задължен да приеме предоставената му от Организатора награда.

9.3. Имената на всеки печеливш Участник, както са посочени в регистрационната  форма за участие, ще бъдат публикувани на интернет страницата на адрес: www.izvorna.bg/otdai-se-na-dobroto-chuvstvo-promo, в срок до 14.06.2019г. Печелившите участници ще бъдат уведомени за спечелената награда и по и по имейл, който ще бъде изпратен до имейл адреса, посочен от него/нея в регистрационната форма.

9.4. Печелившият Участник трябва в срок до 5 (пет) работни дни дни, считано от датата на публикуване на имената му/ѝ на интернет страницата на Devin Изворна съгласно условията на т.9.3, да изпрати имейл на igra@izvorna.bg с потвърждение, че желае да получи наградата, както и конкретен валиден адрес за доставка.

# 831
Промокампания със скреч-карти при покупка на дамски превръзки Always в някои определени магазини Метро и Кауфланд, по график с промоутъри. Награди - рекламни торбички за съхранение на дамски превръзки:

https://www.pg.com/bg_BG/downloads/brands/%D0%9E%D1%84%D0%B8%D1% … BD%D0%B8-2019.pdf

https://www.pg.com/bg_BG/downloads/brands/Pravila-Promotsionalna … ways-Kaufland.pdf

# 832
  • Велико Търново
Изтеглени са късметлиите, които печелят награда от втория етап на играта на Pediakid. Това са:

Eni21
Савина1
dilyankataa
skk007

Честито!  Tada

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 17.06.2019 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на "Pediakid" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (име, адрес и телефон за връзка).

# 833
И при мен страницата на девин не се отваря, може би поместват печелившите Simple Smile

# 834
Сега загледах купата на Симплито, защото си намерих капачка, и ми се видя много малка. Мислех, че е голяма за салати. Поне така изглежда на снимката.

# 835
21 см квадрат - наистина не е голяма, но става за някакъв вид салата.

# 836
  • Varna, Bulgaria
Здравейте, знаете ли къде във Варна са наградните центрове на Кока кола,падна ми се гривна , поне това пише на капачката?

# 837
  • София
И аз имам капачка с гривна. Замислям се дали си заслужава да търся къде я дават, защото на картинката не изглежда нещо особено.

# 838
Аз снощи като разхождах кучето си намерих една капачка ( не само нея де,но заради нея изхвърлих шишето в коша,че не беше) и я отчете специална. Купих билет за слушалки,че колонки имам,пауър банка ме изкуши,но и такъв имам,а слушалките от Туборг нали ми се паднаха дефектни,та така. 😃 Едва ли с един код ще ме огрее,но не пречи да се пробвам.

# 839
  • София
Аз имам 4 капачи с надпис гривна RageRageRage, не мога да улуча код, за да го регистрирам.

Общи условия

Активация на акаунт