Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 103 361
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 1 575
Аз от първия път спечелих и купа и солници. Само 3 кода съм регистрирала. Мн се радвам.

# 1 576
По една награда ли дава от вид

# 1 577
  • Стара Загора
Да и уж не можеше в едно  теглене да се спечелят няколко награди,  а в първото имаше повтарящи се имена. След това не съм ги гледала  подробно списъците.

# 1 578
  • София
По една награда ли дава от вид
Да, така пише в правилата.

# 1 579
Аз от първия опит спечелих купа и дъска Grinning 

# 1 580
  • София
Аз от Симплито нищо,играх за всички награди по два пъти,но за сметка на това от Комсед съм с надуваем парти остров/огромен и скъп/.В къщи е еуфория,опитвам се да потушя страстите,защото не знам как ще се използва.Пише,че тежи 21кг,а и като се замисля ще ни трябва отделна плажна ивица:yum:
Хиляди благодарности на AniMM,че сподели играта!

# 1 581
Имате ли наблюдение през какъв интервал се пада тази джакпот карта в НЛ?

# 1 582
И на мен от играта на Комсед ми се падна ваучер за 30-10% намаление. Ако някой го иска, веднага го давам, макар че не знам как точно...? В полетата се попълват данните на желаещия ли? 🤔 Simple Smile

# 1 583
Останаха ми 6 капачки Туборг за размяна
давам 3 капачки на Туборг за 1 Simply tastly. Ако някои се интересува и иска да се пробва да спечели слушалки да ми пише.

# 1 584
  • София
И на мен от играта на Комсед ми се падна ваучер за 30-10% намаление. Ако някой го иска, веднага го давам, макар че не знам как точно...? В полетата се попълват данните на желаещия ли? 🤔 Simple Smile

Аз си написах имейла и там го пазя, но никой не е проявил желание. 30% са за стоки, които не са в промоция, а 10% - за тези в промоция.

От Simply tastly изпращат ли имейл ако си спечелил? Не мога да отворя приложението, но на имейла имам само рецепта.

# 1 585
  • София

Аз си написах имейла и там го пазя, но никой не е проявил желание. 30% са за стоки, които не са в промоция, а 10% - за тези в промоция.

От Simply tastly изпращат ли имейл ако си спечелил? Не мога да отворя приложението, но на имейла имам само рецепта.
Да в 12 на обед някъде изпращат мейл, на тези които не са спечелили им плащат рецепта.

# 1 586

Разбрах вече Simple Smile ами, и аз ще пазя уникалния код за отстъпка, важи до 31.07., така че има време, ако някой реши, че го иска 🤗☺

# 1 587
Шесто класиране на посланичките на Нивеа - https://ext18-bg.nivea.com/22/promo/NIVEA-Ambassadors-6th-wave.pdf
Уж
Цитат
Първа фаза от кампанията #DaretoWOWandCare приключи и в момента не набираме нови участници.
, а от някъде все вадят по някое класиране. Е, пак ме няма. Laughing

# 1 588
 от както спечелих 1 кутия на нивея повече не ме избират мрън мрън

# 1 589
  • Благоевград
Видях името си сред посланничките! Направо не мога да повярвам. За първи път ме избират. Hug
Да попитам кой куриер носи кутиите?

Общи условия

Активация на акаунт