Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 103 149
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 1 605
А как се участва за Нивеа?

# 1 606
Преди на тази страница ( https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/daretowowandcare ) имаше формуляр за попълване, сега няма и уж няма и активна кампания, а все вадят печеливши.
Явно обработват регистрациите.

# 1 607
От 01 юли в Лидл отново ще има игра с награди - ваучери за пазаруване:

https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-01-07-do-07-07-broshura/view/flyer/page/1

# 1 608
В нац. Лотария има ли игра със залог 5 или 10 ст Grinning

# 1 609
В нац. Лотария има ли игра със залог 5 или 10 ст Grinning

Има. Пиратите, не знам точно Как се казва играта. Но ще я намериш.

# 1 610
  • София
   bibim, аз също получих имейл, но ме нямаше в публикуваните имена. Писах им и това беше отговора.

Здравейте,

Поради техническа грешка в рамките на едно теглене бяха изтеглени повече печеливши, отколкото беше обявено в правилата на промоцията. Въпреки това смятаме за най-коректно към Вас да получите наградата, за която сте получили уведомителен имейл. В следващите дни наш представител ще се свърже с Вас, за да уточним детайлите по нейната доставка.
Поздрави,
Екипът на SimplyTastly

# 1 611
И солнички си спечелих от симплито. Blush

# 1 612
  • София
Аз от четири участия не спечелих купа и реших, че май не ми трябва Simple Smile

# 1 613
  • Пловдив
Вчера си получих наградата от Сушард.

# 1 614
Първата игра на „Лятна финансиада“ приключи и победителите вече са ясни. Виж дали и ти си сред тях тук: https://finansiada.bg/classification/. Ако не си се включил досега, можеш да го направиш във втория тур на: https://finansiada.bg/

# 1 615
От Сникърс не са одобрили снимката или  поне аз така го разбирам, не стига, че купих наколко пъти сникърси и момчетата ми ги изяждаха преди да направя снимка /едва снощи успях/, ами за капак и не участвам. Сега пак трябва да купувам или пък не, като гледам какви фото сесии са си спретнали участващите какви ли ще са моите шансове с 1 снимка?!

# 1 616
  • София
От Сникърс не са одобрили снимката или  поне аз така го разбирам, не стига, че купих наколко пъти сникърси и момчетата ми ги изяждаха преди да направя снимка /едва снощи успях/, ами за капак и не участвам. Сега пак трябва да купувам или пък не, като гледам какви фото сесии са си спретнали участващите какви ли ще са моите шансове с 1 снимка?!

И при мен така.Два три пъти качвах и ми пишат лошо качество.А толкова по лоши снимки от моята има.Писах им, ама все тая.Явно мен не ме харесват така го разбирам.

# 1 617

И при мен така.Два три пъти качвах и ми пишат лошо качество.А толкова по лоши снимки от моята има.Писах им, ама все тая.Явно мен не ме харесват така го разбирам.
От вчера и аз имам същият отговор - една не одобрена , една с лошо качество , може и селективно да е.

# 1 618
От Сникърс не са одобрили снимката или  поне аз така го разбирам, не стига, че купих наколко пъти сникърси и момчетата ми ги изяждаха преди да направя снимка /едва снощи успях/, ами за капак и не участвам. Сега пак трябва да купувам или пък не, като гледам какви фото сесии са си спретнали участващите какви ли ще са моите шансове с 1 снимка?!

При мен нищо не пише, имейла е само със лога от играта, т.е. празен, в моите снимки я няма, в галерията също я няма, затова реших, че не е одобрена.

# 1 619
  • София

От вчера и аз имам същият отговор - една не одобрена , една с лошо качество , може и селективно да е.

Селективно,Селективно ама калко селективно да е.На някой по хиляда снимки дори има едни и същи а на мен 2-3 лошо качество.

Общи условия

Активация на акаунт