Отговори
# 75
  • София
Фран, тази класация без точките от НВО изглежда много розова.... Като знам средните точки от НВО на 119 или нашето бивше някога било в топ 20...

# 76
Иначе 107-мо, 73-то и 120-то традиционно са на първите места по НВО след 7 клас...

Kласация на държавните училища в София на база резултатите от НВО 7 клас за периода 2012-2019г.

Ихаааа, откъде имаш тази табрица и пита ли авторът й дали е съгласен да я публикуваш в този форум?

# 77
  • в страната на чудесата
Тайна ли е съдържанието на таблицата? Кой е авторът и, та трябва да го пита?

# 78
  • София
Тази таблица я гледах в някакъв новинарски сайт. Даже помислих, че е излязло нещо официално от РУО-София-град. Много интересно, ако не е така.

# 79
Таблицата е моя и съм я споделила в затворена фб група. Фран прекрасно знае, че е моя, защото май е член там, тъй като и друг път поства в бг мама неща, които се публикуват там. Има ми координатите и смятам, че беше редно да ме пита дали може да я публикува тук.

# 80
  • София
maria77bg, за съжаление, явно не само Фран чете в тази затворена група и таблицата ти е „изтекла” и по друга линия. И друг път съм ставала свидетел как неща споделени в групи и форуми се появяват публично като „новина”. Пак за съжаление, не помня кой беше сайта, защото погледнах набързо, мислейки че са поредните сензации покрай сегашното кандидатстване след 7-ми клас.

# 81
Хаха!
Таблицата ми я пратиха в лично съобщение и реших, че може да е полезна на някого. Затова и я публикувах тук. Иначе аз от ДУ не се интересувам.
Не знам как си мислиш, че една фейсбук група, щом е затворена, от нея нищо не може да излезе.😃

# 82
Но само Фран я публикува тук. Не ме интересува кой я чете и на кого я разпраща. Старият вариант (до 2018) аз сама съм публикувала в бг мама. Пак казвам: дразня се от наглостта да се разпространява мой труд без да бъда попитана (никога не съм отказвала информация или съдействие на някого) и то при положение, че тя знае, че таблицата е моя.
А, докато пиша, тя отговори. Фран, този, който ти я прати на лично не го ли пита негов труд ли е? Как така публикуваш? Айде тоя тайнствен някой да ми пише, извинения приемам на лично!

# 83
Оф, то пък такъв титаничен айнщайновски и патентован труд!!!!
Ако не искаш да се ползва и разпространява, защо изобщо я пускаш в социална мрежа, в група с хиляди членове? Това, че групата е затворена, единствено значи, че се влиза след одобрение. Нищо друго!
В един друг блог има подобна. Просто си добавила тазгодишните резултати. Работа с ексел за 10 мин.

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 17:47 от .♥.Fancy.♥.

# 84
  • в страната на чудесата
Предполагам, че Мария е написала изрично в затворената фейсбук група, че таблицата и е обект на авторско право. Щото иначе не е защитена. И понеже вече разбрахме, че е автора и, в бъдеще просто ще я цитираме (ако не е било посочено друго в оригиналната публикация преди времето на препечатване). Аз също не се интересувам от класацията на ДУ, но благодаря за труда.

# 85
А блисс сменила профила! Като ти е никакъв труд, направи си своя, що публикуваш моята? И в онзи блог е моя, просто съм я предоставила, прочети и ще видиш, че го пише изрично!
Не желая да ме лъжат, толкоз! Някакъв измислен пратил на Фран да публикува, щото никой не знае, че аз публикувам всичко, което имам. Да ме беше питала, нямаше да имам нищо против. Но ей така услужливо да публикува, е нЕма нужда!

# 86
Разбрахме, че трябва да питаме, ако искаме да публикуваме таблицата. Останалото не е ли за ЛС?

# 87
А блисс сменила профила! Като ти е никакъв труд, направи си своя, що публикуваш моята? И в онзи блог е моя, просто съм я предоставила, прочети и ще видиш, че го пише изрично!
Не желая да ме лъжат, толкоз! Някакъв измислен пратил на Фран да публикува, щото никой не знае, че аз публикувам всичко, което имам. Да ме беше питала, нямаше да имам нищо против. Но ей така услужливо да публикува, е нЕма нужда!

Нещо си се объркала дълбоко. Във всички насоки. Wink И всъщност визирам блога Алекмат. Там таблици колкото искаш, без да се тупа в гърдите. Страдаш от недооценяване? Нали не мислиш Фран за точно толкова глупава, за да си въобрази, че ако ти "вземе" таблицата без да пита и я постне тук, ти няма да реагираш?

# 88
  • в страната на чудесата
Леле!
Не се впрягай. Ако не си посочила изрично, че не може да се публикува, хората приемат като съгласие. Не казвам, че е правилно, а че е обичайна практика. Защо не погледнеш в общите условия на фейса?

# 89
Разбрахме, че Фран често взима от тук и от там без да пита и го предоставя като нейно. И разбрахме, че Лейка е член на въпросната фб група (в което също няма нищо драматично).
Хич не ми пука кой къде какво разпространява, защото всичко, което пиша/правя го предоставям без никакви защити. Издразни ме нелоялното отношение, защото лично от Фран зная, че тя чете в онази фб група и ми е все тая с какъв профил, просто беше нелоялно.

Мария, всички виждат кой е газиран. Wink А кои са тези всички, които са разбрали нещоси само ти си знаеш. Simple Smile Смехотворно е това, което инсценираш.

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 03:30 от .♥.Fancy.♥.

Общи условия

Активация на акаунт