Отговори
# 645
Аш,
Потърси какви отговори дават математиката, БЕЛ и чуждите езици на повдигнатите от теб проблеми. Ако не се справиш сама, пробвай с частни уроци, курсове или в краен случай - с ЧУ.
Joy

# 646
Защо да е обидно, не става дума за срещи с извънземни, имаше се предвид паметника на Бузлуджа 🙂

# 647
  • София
Аз пък разбрах казаното от Аш по съвсем различен начин. Съвсем не като във възхвала на „едно време”. Ама може и да греша. Joy

# 648
Ха, ха, едно време не крадяха от братските помощи.

# 649
  • в страната на чудесата
Аз и на Десем репликата не разбрах, та ще помоля и аз за по-дебилно представяне.

Има немалко деца от НЕГ, които се връщат на втората, че и на третата година у дома. С опустошени от немците психики. Аз познавам общо около десетина (НЕГ, смг, вкл). Може да познавам единствените изключения разбира се. Но за моето дете категорично няма да се съглася да финансирам немско-холандско-скандинавско образование. Пък и честно казано не мога да видя предимство.
В областта, в която работя, БГ диплома не е била пречка. А в УК признаха нашите докторати без проблем, за разлика от двама колеги от Кил.
Ако е нужно да учи нещо, което не може другаде...Sunglasses ще мисля Simple Smile

# 650
  • София
Ей, човек да не поспи малко...ще пропусне купона. Получаване на сертификат В2 в края на 4 клас,  старатегии по полове, и за момчетата в семейството, и за девойките, включващи за последните стремеж към прием в Харвард, където да се срещне богат евреин, жалби по миналото и социалистическата идея, опит от вероятно някой такъв жалеещ за възкресяването й посредством отваряне на училище за надарени на 6 години, спомени за реализацията на помощите от братушките и сравнение със сегашното усвояване на средства от други братя, оплакване на горките български инженери в немските фирми, съсипани психики по швабско, трепетно очакване на първата частна казарма, размяна на реплики  на тема четене с разбиране.. Ще се върна още да поспя, сигурно после още по-интересни неща за четене ще има Wink

# 651
Лейка, какво е Кил?

# 652
  • София
Град в Германия, пристанищен. Е, на спрягания тук конски немски малко по-меко се произнася и с малко по-дълго И, ама на бг  - толкова.

# 653
  • в страната на чудесата
Kiel (German: [kiːl] (About this soundlisten)) is the capital and most populous city in the northern German state of Schleswig-Holstein, with a population of 249,023 (2016).

може на немски да се произнася по-меко, незнам

# 654
Ей, човек да не поспи малко...ще пропусне купона. Получаване на сертификат В2 в края на 4 клас,  старатегии по полове, и за момчетата в семейството, и за девойките, включващи за последните стремеж към прием в Харвард, където да се срещне богат евреин, жалби по миналото и социалистическата идея, опит от вероятно някой такъв жалеещ за възкресяването й посредством отваряне на училище за надарени на 6 години, спомени за реализацията на помощите от братушките и сравнение със сегашното усвояване на средства от други братя, оплакване на горките български инженери в немските фирми, съсипани психики по швабско, трепетно очакване на първата частна казарма, размяна на реплики  на тема четене с разбиране.. Ще се върна още да поспя, сигурно после още по-интересни неща за четене ще има Wink
Хахаха!
Ако горното беше и в рими...

# 655
Има немалко деца от НЕГ, които се връщат на втората, че и на третата година у дома. С опустошени от немците психики. Аз познавам общо около десетина (НЕГ, смг, вкл).
Далеч не само от споменатите страни и учебни заведения. От това, което виждам - масова епидемия по нашата младеж.

# 656
  • в страната на чудесата
Ей, човек да не поспи малко...ще пропусне купона. ...
Хахаха!
Ако горното беше и в рими...

е всичко има граници де Simple Smile

# 657
  • София
Предизвикваш ме да се събудя ли, Фран? Simple Smile

Малко по-късно обаче, понеже отивам да си съсипвам психиката не  понемски ширини,а возейки се зад  начинаещ шофьор-ентусиаст.

# 658
...возейки се зад  начинаещ шофьор-ентусиаст.
Честито. Здраво стискай дръжката на вратата и натискай несъществуващия пред теб педал на спирачката. Sweat Smile
После да разкажеш как мина изпитът по кормуване. От първия път ли го взеха девойките?

# 659
  • в страната на чудесата
Смятам, че забележка е безпочвена. Не сте срещнали такива деца? Е сигурно са само от определени випуски и са страшна тайна.

Ако сте честни, ще признаете и тази страна на медала. Но не, няма начин университетското образование в Германия, Холандия, Дания, Шотландия, англия и пр. да не си заслужава усилията и парите.

Общи условия

Активация на акаунт