Препарати за съдомиялна - 10

• 54 674
  • 766
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ако на някой му се стори полезно... Като нов потребител на това съвременно чудо съдомиялната (знаех си, че се прецаквам като мия на ръка!), реших след получените с уреда Fairy Platinum комбинирани капсули, да пробвам и комбинирани таблетки Фрош. Резултатът при ежедневна програма и еднакво замърсени съдове си е идентичен (има разлика в цената и в аромата, в полза на Фрош).

# 226
Не оспорвам, но сравнение можеш да направиш след по-дълго ползване-има ли драскотини по съдовете , например.

# 227
  • София
Само Феъри ползвам. Дебна ги на промоция в Метро. Много рядко в Елитис.
Много, много отдавна не ползвам гланц. Една химия по-малко. Но други грехове имам😂

# 228
  • София
Във Фантастико Феъри е на промоция Simple Smile

# 229
Здравейте, от няколко дни намирам чашите така ⬇️⬇️. Използвам сомат гел, сол и Препарат за изплакване на ДМ (4 степен). Не предозирам гела, слагам според указанието. Не тъпча миялната. Самите чаши са като грапави, не са гланцирани както преди. Идеи от какво може да?

Скрит текст:

# 230
Здравейте,

Аз имам абсолютно същите чаши и моите са в това положение също. Прилагам снимка. И аз се чудя как само тези чаши са ми в това състояние. Никоя друга чаша не е така. Водните ми чаши са перфектни.

Ползвам и таблетки Феъри платинум и гел, редувам ги.

Скрит текст:

# 231

Аз имам абсолютно същите чаши и моите са в това положение също. Прилагам снимка.

Предполагам са икейски? 🤔 Явно ще трябва на ръка да се мият.

# 232
Да, от Икеа са. Но и водните ми чаши са от там, а само тези имат този проблем.

# 233
Според мен - некачествен материал. Получават се микропукнатини.
 Щом са грапави... Няма оправяне, дори и да се мият на ръка.

# 234
  • София
Солта им е много.

# 235
Може да се каже, че е това причината, ако след измиване на ръка придобият първоначалния си вид.

# 236
Може да се каже, че е това причината, ако след измиване на ръка придобият първоначалния си вид.

Мда. При мен придобиха. Много странно, че само при тези чаши. Благодаря. Ще пробвам да намаля Солта и ще видим какво ще стане. Дано не се отрази на другите. Ако не ще си ги мия на ръка. Благодаря

Скрит текст:

# 237
Аз съм в София и солта ми е на най- ниската степен. Както казах това е само и единствено на тези чаши, никой друг стъклен съд.

# 238
При мен вече се надраскаха и най-коравите чаши, от някакво уиски бяха.

# 239
Здравейте, нужно ли е да слагам сол и гланц при употреба на Сомат голд течен препарат? Аз ползвам само Куантум и съм много доволна, но сега в Лили има промоция на течен Сомат и се чудя.

Общи условия

Активация на акаунт