Препарати за съдомиялна - 10

• 53 120
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
Най - после взех Сомат гел, но не съм го пробвала още.

Мие посредствено, зависи на каква програма е все пак.

# 466
Aya,
Казваш, че събираш едновременно 3 тави и една тенджера в 45 см? Или не съм те разбрала?Ако наистина събираш, от тези 4 съда са излезли 4 ястия, за поне 4 човека. Т. е. 16 чинии поне. Тях къде слагаш?
Имам 45 см от около 9 години. С проба-грешка се научих да я подреждам оптимално, но това не мога да го постигна.

Тук се подразбира че не пуска на веднъж а може би на два пъти?

Е, ако е на два пъти, не е проблем.

# 467
Aya,
Казваш, че събираш едновременно 3 тави и една тенджера в 45 см? Или не съм те разбрала?Ако наистина събираш, от тези 4 съда са излезли 4 ястия, за поне 4 човека. Т. е. 16 чинии поне. Тях къде слагаш?
Имам 45 см от около 9 години. С проба-грешка се научих да я подреждам оптимално, но това не мога да го постигна.
Исках да пиша 3 тигана/ но нормално големи и една тенджера. Чиниите ми са около 10тина. Събирам ги съдовете от закуска до вечеря. Ако проявявате интерес мога да снимам как ги подреждам. Измиват се прекрасно, но нямам загорели неща, защото тиганите ми са с гранитно покритие, тенджерите ми са хром-никел/ неръждаеми се водят. Ама честно да си кажа в сравнение с подредбата на приятелката ми с 60см миялна, мисля че ще мога да събера нещата в моята 45см, може да остане някоя чаша или купичка.
Но на долното ниво слагам тиганите и тенджерата + чиниите.
На горната кошница дълбоките купи и чашите + ако има и малка тенджера

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 21:21 от aya_2012

# 468
Здравейте,
аз си взех таблетки от Лидъл, мисля че бяха възможно най-евтините и към момента мият добре. Но поръчах ето този препарат, дали някой го е ползвал и има отзиви?
Изцяло натурален - Amalina https://www.bioline.bg/naturalen-preparat-sydomialna-mashina?fbc … sRg5_s1gSi-ov6pEw

# 469
Най - после взех Сомат гел, но не съм го пробвала още.
Аз съм доволна, най-малкото съм спокойна, че няма да извадя нищо надраскано😸
Исках да взема таблетки финиш куантум от kaufland миналата седмица, но бяха останали само с миризма на лимон и се отказах.

# 470
  • София
Моята е 45 см за 11 комплекта, но аз още не съм се научила да я подреждам оптимално добре
И моята е такава, научих се да подреждам оптимално. 4 човека домакинство, пускам я всеки ден, събота и неделя по два пъти. Храниме се в къщи, само мъжа ми обядва навън. Готвя всеки ден. Доволна съм от машината, но ако имах място щях да си взема 60 см.

# 471
  • Ст Загора
Определено Сомат гел е добър. Изми ми загоряла тенджера. На програмата за тенджери пуснах съдомиялната..

# 472
Определено Сомат гел е добър. Изми ми загоряла тенджера. На програмата за тенджери пуснах съдомиялната..
по-добър ли е от капсулите на феъри?
да взема да го пробвам

# 473
Кой точно? Голд ?

# 474
  • Ст Загора
Кой точно? Голд ?
Да.
The Invisible, според мен е по - добър от Феъри.

# 475
  • Русе/София
Ако проявявате интерес мога да снимам как ги подреждам. Измиват се прекрасно,

Моля за снимка,че аз още се уча на подредба.

# 476
Както обещах прикачвам снимки, като тази подредба е от вчера. Понякога се различава, но като цяло долната кошница изглежда сходно винаги. Тенджерата може да е поголяма или на нейно място да има тиган и около него други изправени посуда

# 477
Като са сложени вертикално тавите, не се ли събира вода в тях?

# 478
Като са сложени вертикално тавите, не се ли събира вода в тях?
Не, те са с лек наклон. Самите тигани са с разширяващи стени Simple Smile, не знам как да го обясня и никога не се е събирало вода

# 479
Здравейте! За първи път през живота ми ще използвам съдомиялна. Живея в София, където водата е мека, според източниците в интернет. На ръководството на уреда (Bosch) пише, че ако е мека водата може да не се слага сол. Но в началото на темата прочетох, че солта е полезна за йоннообменника (нямам представа какво е това Grinning ) Въпросът ми е към ползвателите на съдомиялни в София: какви почистващи препарати/сол/гланц слагате в съдомиялната, за да функционира нормално и дай Боже, дълго. В уреда има 2 таблетки Финиш, но още не съм я пускала, защото нямам сол и не ми се рискува Grinning Благодаря предварително на всички отговорили.

Общи условия

Активация на акаунт