Препарати за съдомиялна - 10

• 52 906
  • 766
  •   1
Отговори
# 660

Аз пробвах в чаша с вода но не се разтвори найлона.

Топла или студена?

# 661
  • Велики Преслав
А да тези ги забравих, аз не харесвам на Феари. Не успява да измие добре. Един път збърках и опрах с една такава.

# 662
А да тези ги забравих, аз не харесвам на Феари. Не успява да измие добре. Един път збърках и опрах с една такава.
И Лидъл имат капсули . Те мият много добре ама за собствена марка малко трябва да намалят цената .

# 663
  • Велики Преслав
Не знам. Ама на Феари перат много хубаво. Прането миришеше толкова силно на лимон.🤣🤣🤣🤣

# 664
Не знам. Ама на Феари перат много хубаво. Прането миришеше толкова силно на лимон.🤣🤣🤣🤣
Аз пък веднъж бях сложила вместо гел за съдомиялна веро . Каква пяна  беше 🤣 .  Пет пускания за изплакване и още имаше .

# 665
Тази седмица в Кауфланд има таблетки Финиш - ако някой е погледнал тези по 80 броя са изцяло твърди, нали?
Още един въпрос: ползвали ли сте таблетки/капсули от ДМ? Как е измиването и най-важното дерат ли стъклото?
Някакви други таблетки капсули от които сте доволни като измиване и не драскат?
П.П. В другата тема уточнихме за програмите. Сега ще експериментирам с препаратите.

# 666
  • Велики Преслав
Аз си харесвам сомата. Медикс дерат най-много.

# 667
И аз много харесвам Сомата ама не Голд .

# 668
  • Велики Преслав
Аз със голд не съм мил. На теб кое не ти хареса.

# 669
  • Стара Загора
https://www.dm.de/denkmit-spuelmaschinen-tabs-multi-power-revolu … 058172180392.html
От ДМ от тези използвах една опаковка, нямам забележки. Феъри платинум  и финиш куантум обикновено ползвам. Сега съм взела една опаковка от Лидъл капсулите да пробвам

# 670
Аз със голд не съм мил. На теб кое не ти хареса.
Нищо с миенето просто ми мирише на лимон . А и си мисля че с Голда чашите миришат не само на лимон ами и на химия .

# 671
При мен се получи една специфична миризма на чинийте измити със Сомат голд гел. И ми остават следи, където са се опирали в стойките. Измих с капсула 2-3 пъти и такива следи нямаше. Една и съща програма ползвах на 60С.

# 672
  • Mediterraneo
Дори Лидл имат таблетки, на които не им се маха найлончето! Това, че някой не е чувал, не значи, че няма такова животно.

# 673
Още един въпрос: ползвали ли сте таблетки/капсули от ДМ? Как е измиването и най-важното дерат ли стъклото?
Ползвала съм таблетки Multi-power 12.
Скрит текст:
Не препоръчвам. Оставят бели следи, като пясък, върху съдовете при всякакви програми и температури и се налага допълнително изплакване. Иначе измиват чудесно. Гледам, че и в немския сайт на dm се оплакват от същото.
В по-старата версия нямаше такъв проблем и ползвах по половин таблетка за моята съдомиялна 45 см. Надраха леко съдовете. За горните не успях да разбера, защото ги изхвърлих след една седмица.

Не съм доволна и от праха за съдомиялни Денкмит. Тук много го хвалят, но при мен не измива добре загорели съдове и се изплаква много трудно дори на интензивна програма. Пробвах всякакви програми, съдове и количества препарат и резултатът е почти един и същ. Честно казано, Сомат голд гел се справя по-добре и не се налага да пускам допълнително изплакване. Сега се чудя дали да пробвам праха на ККласик, защото ако е същото дърво, ще изхвърля поредните пари в кофата за боклук.

# 674
Въпрос към хората с 45 см съдомиална.  Вие делите ли таблетките?  Досега не съм го правила ама гледам че доста хора го правят .

Общи условия

Активация на акаунт