Препарати за съдомиялна - 10

• 52 915
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Здравейте, да ви попитам някоя от вас пазарувала ли е таблетки/капсули  от Турция, ако да от кои сте доволни?

И не съм ползвала до сега съдомиялна. Чета  назад в темите, че се коментира солта едра или дребна трябва да бъде та въпросът ми е солта готварска ли трябва да бъде ( не морска) и каква е по- добре да бъде, по- ситна или по-едра... или има специална сол за съдомиялни?  Извинявам се за предварително за ...тъпия въпрос...

Аз си купувам гел на  Прил от Мигрос в Одрин за 60 миенета,7лв супер доволна съм,а сол си взимам от Бим за 1.50 и гланц за 1 лев,цените са в пъти по-ниски,а качеството е топ.
пс:Солта е една единствена едра е и е специално за съдомиални:)

Весели празници на всички:)

# 646
Petq211, много ви благодаря!
Весели празници Simple Smile !

# 647
Здравейте, да ви попитам някоя от вас пазарувала ли е таблетки/капсули  от Турция, ако да от кои сте доволни?

Последно взех тези - нямам забележки (като ги купувах преди около месец, цената на бр. излизаше 0.16лв; ):
https://www.a101.com.tr/market/fairy-bulasik-makinasi-kapsulu-12 … 9f6e0242c78f85df0

# 648
  • Велики Преслав
Какво мислите за таблетките Сомат Al in One.

# 649
Гелът им е ок. Предполагам и таблетките.

# 650
Какво мислите за таблетките Сомат Al in One.
В кауфланд миналата седмица бяха пуснали 100 таблетки за 20 лв . Купих си и мият отлично .

# 651
  • Велики Преслав
И аз точно от тях си взех.

# 652
Хелън на Финиш също е много добър.

# 653
Имам въпрос за таблетките на Лидъл обикновенните маха се найлончето преди да ги сложа в съдомияната, че гледах клипче как слагат таблетки със найлона не точно за тях. Аз пробвах в чаша с вода но не се разтвори найлона.

# 654
  • Велики Преслав
Това което се слага с найлона е капсула.

# 655
  • София
Имам въпрос за таблетките на Лидъл обикновенните маха се найлончето преди да ги сложа в съдомияната, че гледах клипче как слагат таблетки със найлона не точно за тях. Аз пробвах в чаша с вода но не се разтвори найлона.
Имат два вида, за тези, които говориш се маха найлончето, а на другите, където е плътно прилепнало към таблетка не се маха.

# 656
  • Велики Преслав
Аз капсулите не ги харесвам. На никоя марка.

# 657
  • На брега на реката
Не говорят за капсули, а за таблетки, на които опаковката не се маха!

# 658
  • Велики Преслав
Имали такива таблетки, аз що не съм случвал.

# 659
  • На брега на реката
https://www.emag.bg/tabletki-finish-quantum-20-br-430-gr-5011417 … 193/pd/DHK7QBBBM/

Тези са такива! 

Капсулите са меки, а таблетката е твърда и обвита в нещо като желатинова обвивка. Другите таблетки, са си обвити или в станиол или в целофанче.

Общи условия

Активация на акаунт