Препарати за съдомиялна - 10

• 52 904
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
  • Ст Загора
Махат се на твърдите таблетки. То си пише на опаковката на различните таблетки

# 691
  • Пловдив
В момента ползвам точно лидълски таблетки с "найлонче" отгоре. Не се маха предварително, а се разтваря в съдомиялната. В предишните им опаковки, които съм взимала, таблетките бяха опаковани всяка отделно във лъскаво сиво фолио - то се махаше! Но това беше може би преди 1,5-2 години
Скрит текст:

# 692
  • София
В момента ползвам точно лидълски таблетки с "найлонче" отгоре. Не се маха предварително, а се разтваря в съдомиялната. В предишните им опаковки, които съм взимала, таблетките бяха опаковани всяка отделно във лъскаво сиво фолио - то се махаше! Но това беше може би преди 1,5-2 години
Скрит текст:

Не са предишни опаковки, различни видове таблетки са, по различен начин опаковани.

# 693
  • Пловдив
Може, не знам.
Иначе кутиите изглеждаха идентично Rolling Eyes

# 694

За тези най от ляво не знам дали се разтваря найлончето. На сомат голд в средата се разтваря и на лидълските отдясно също се разтваря.

# 695
  • Пловдив
Първите на снимката, които са от Лидл - не се разтваря. Аз взимам all in one, те са с тази опаковка, показана от мен Simple Smile
Последното не са таблетки, а капсули Simple Smile Там няма и как да се отвори предварително Wink

# 696
Не вярвам да не пише нищо на кутията за това "найлонче". Имам кутия таблетки Ecover, инструкцията за употреба започва с "извадете таблетката от опаковката" и т.н. Т.е. пише си какво се прави!

# 697
  • Пловдив
Не пазя оригиналните опаковки, защото си ползвам органайзери за таблетките/капсулите Rolling Eyes

# 698
О, не съм толкова организирана аз. И в случая подобен органайзър ми звучи по-скоро като нещо, на което аз да слугувам, а не той да ми е в улеснение. Отделно, на препарати, които могат да бъдат рискови, е хубаво да се пази оригиналната опаковка.

# 699
  • София
https://www.emag.bg/kapsuli-za-sydomijalna-fairy-platinum-plus-3 … 8BMBM/?ref=fam#37
някой с мнение? неоправдано скъпи ми се струват, но ми е интересно.

# 700
  • Велики Преслав
Да, аз ги ползвах, нищо особено.наистина мият супилер ама много мирише накрая на лимон.

# 701
  • София
https://www.emag.bg/kapsuli-za-sydomijalna-fairy-platinum-plus-3 … 8BMBM/?ref=fam#37
Имам неотворен пакет, но очаквам същия чудесен резултат  като с доесгашнитя ми Platinum All in one. Миризмата на лимон е за кратко и само в близост до миялната. За сметка на това, никога не съм имала споменаваният тук проблем с миризма на влага в уреда, винаги мирише на свежичко (но и я държа притворена, де). Ако ви се чака за резултат, след 10-на дни би следвало да съм ги започнала. После пак ще дебна промоции в Метро, сега нямаше и затова идват скъпички.

# 702
  • Стара Загора
Само 1 пакет съм ползвала, купени от Турция хубаво миеха. После спрях да ходя на пазар заради корона вируса. На мен повече от 30 ст за миене ми свиди да давам.

# 703
  • На брега на реката

За мен, са прекалено скъпи! Купувала съм, 72 бр, за 28 лв, но беше отдавна и вече не помня от къде, та затова тези ми се видят скъпарски!  Все пак, от Емаг, може да се очаква!

# 704
  • Sofia
Въпрос към хората с 45 см съдомиална.  Вие делите ли таблетките?  Досега не съм го правила ама гледам че доста хора го правят .

Да но само таблетки, тези които съдържт и гел няма как да се делят.

Общи условия

Активация на акаунт