Звездни компромати - Юни'19

• 210 625
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 1 185
# 1 186
Луна не е ли на над 50 години поне?
На 48, според Уикипедия.

# 1 187
71 набор е. 48 годишна.

# 1 188
  • софия
Jennifer Lopez с концерт във Вегас
Скрит текст:

Alan Cumming
Скрит текст:
Maria Bello
Скрит текст:
Prince Albert II, Princess Gabriella ,Prince Jacques
Скрит текст:

Nicholas Gonzalez, Christina Chang
Скрит текст:
София и Джо
Скрит текст:
Rio Ferdinand, Kate Wright
Скрит текст:
Ник и Приянка
Скрит текст:
Tim Allen, Elizabeth Allen
Скрит текст:
Calvin Harris & Girlfriend Aarika Wolf
Скрит текст:
Olivia Wilde
Скрит текст:
Dylan McDermott с новата си приятелка
Скрит текст:
Madonna
Скрит текст:

# 1 189
Като се спомена Галена.. Joy
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 190
На Приянка левият крак като протеза е излязъл, некадърно обработена ли е снимката или кофти кадър..?

# 1 191
Заради куфара е, цветовете се сливат почти.

# 1 192
Излезе ми реклама във фейсбук. В повечето случаи виждам само първото име на детето, не се сещам да ми се е мяркало с име и фамилия, но все пак това дете не е кое да е. Simple Smile

Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 193
Страшен кич. Заболяха ме очите.

# 1 194
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не знам защо, но не ми харесват чак толкова нещата да са "индивидуални".  Да, ако детето е облечено неутрално, биберона в розово и с надпис NIKOL или синия, на който пише  ALEXANDER ми дават бърза информация за пола на детето ( стават обърквации, все пак, родителите сме чуствителни, моя син, бял и с бузи, много коса, до годинка, дори и облечен в синьо, беше "момата" Grinning ) Но възглавници, кърпи, прибори, одеалца и т.н., ми идва в повече!

# 1 195
Пфф, памперсите му дали са брандирани и те, че това бебе сигурно ги пълни само с брандирано съдържание - единствено членовете на Special Babies Club-a го могат и никой друг... ОлЯ се вече.

# 1 196
Аз пък много харесвам такива неща, даже позната с  това се занимава. Навремето нямаше, или не съм знаела, иначе бих се възползвала за децата. Разбира се, това са си неща за лично ползване, как да кажа, семейни, интимни, а не за споделяне с всички. Но то такива са и погача, кръщене и прочие, а пък ни заливат...Кралицата на кича пак късно се е сетила, и са много стилни, не й подхождат даже.
Аз между другото отследвах например Ралица Паскалева...харесвах я иначе, но напоследък реклама до рекламата, ма как пътували, ма какво пюренце яли, ма не знам какво....мииии не.
Тия звездни бебета...много са сладки, но станаха..бизнес.

# 1 197
При Ралица ми беше много смешно как отиде чак до Израел да си кръсти детето. Все едно не може тук.

# 1 198
Жената е "оригинална", нищо, че си носи бурканчета с пюрета да ги рекламира. Smile

# 1 199
Да, голямо надцакване стана напоследък с тези бебета.

Общи условия

Активация на акаунт