Звездни компромати - Юни'19

• 210 625
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Ами раждайте и правете бизнес, ко чакате?! Sunglasses
Честно и на мен ми писна от бебета с реклами. Чудя се на Ева Лонгория как не се е сетила да прави пари на гърба на сина си, а се мъчи с някакви си сериали. А иначе - щрак Сантяго с пюренце и хоп милиончето в джоба на мама. Ма мноу неориентирана Ева.

# 1 201
Брандираните възглавнички, буквички и т.н. са голям хит. Сигурно 9 от 10 майки ги поръчват. На мен ми харесват и ще взема и аз да поръчам скоро.
Конкретно тези на Антония са едни от най-изчистените, които съм виждала. (да не повярваш) Joy
За Ралица Паскалева - като нищо да й е излязло по-евтино и по-приятно емоционално в Израел, отколкото в  Бачковския манастир + циркаджийските изисквания дето имат в бг манастири и църкви.

# 1 202
Май за пръв път чувам тая песен, а е от преди 4 месеца. Joy Много ми хареса. Поздрав!

# 1 203
  • София
Айс, ние си кръстихме детето в малка провинциална църква. Съкратен ритуал, общо 6 човека бяхме. Та кой както си го направи. Кеф ти после почерпка, кеф ти без почерпка. Добре че нямах фейс и инстаграм тогава, че жива да ме ожали човек с това просто ритуалче.

Преди много харесвах Ралица, но напоследък имам чувството, че вади една злобна физиономийка. А и някак въпреки усмивките, които раздава, никак не ми се струва толкова ведра и позитивна, колкото се опитва да се изкара.

# 1 204
Така и не харесах тези гумени ботуши. Сигурно за изриване на тор или риболов стават, но за ежедневието са ужасни  Sad
А Мадона с чехли и чорапи... били те Вютон.

# 1 205
Тонка, да, от страна на родителя е "както си го направиш", съгласна съм с теб.
Визирах другата страна. Два примера - на една приятелка й върнаха сапуна (нали искат сапун), защото не го харесали (!?!?!?), на друга изискали цяла бутила зехтин и не й разрешили нейн фотограф, а само избран от църквата.
Пример 1 - Видин, пример 2 - Варна.
Ами циркове са това. Не в Израел, ами на Луната ще ходят хората...

# 1 206
Преди много харесвах Ралица, но напоследък имам чувството, че вади една злобна физиономийка. А и някак въпреки усмивките, които раздава, никак не ми се струва толкова ведра и позитивна, колкото се опитва да се изкара.

Точно, и аз съм на същото мнение.

# 1 207
Да, голямо надцакване стана напоследък с тези бебета.

Абсолютно, майките и те гледат да се изкарат коя от коя най-хубава, най-бързо върнала се във форма без усилия, най-грижновна и същевременно отделяща време да се грижи за себе си и със стремглаво развиваща се кариера, независимо от детето. Мъжете им пък на всички все най-любящите, най-съпричастните, а децата кротки и сладки и позволяващи на родителите да продължават да водят стария си начин на живот. 😒Да вземат да върнат "Кой е по по най" на екран за възрастни в реалити формат, ще е 20 пъти по оборотен от Брадъра, даже сами ще си плащат да влизат, без хонорар.

Антония поне се сети да си кръсти детето буквално Дъ Бест, та като го редят в класациите да е автоматично пръв.

# 1 208
Преслава се обезобрази с тозо нос , интересно ми е къде го е правила

# 1 209
Това е от години. По едно време тук само я хвалеха колко и били успешни корекциите.

# 1 210
Аз понеже не ходя по заведения, в които пеят чалги и никога не ги виждам на живо (евентуално по улицата случайно) и си мислех, че Галена си изглежда като на снимките.
Е, бях на София Прайд, видях я отблизо и се разхилих с глас. Не че ѝ има нещо кой знае какво, но нито е толкова "фит", нито е с толкова дълги крака, фини ръце, нито нищо от това "съвършенство" в инстаграм. Е, как да не се разхилиш.

# 1 211
И при Галена има разминаване между инстгарм образа и действителния ,но срвнение н еможе да става с Андреа.

# 1 212
Момичета,освен на жълтите медии,почнахте да правите и рубриките на Андреа Банда без команда. 🤣
Сутринта в предаването мернах някакво бебе ,а сега гледам тук още преди предаването е постната снимката. То много удобно да си зяпаш тук и да си правиш рубриките. Преписвачи!

# 1 213
Тоца, ако се регистрира в бг мама ще е с ник- мама на принц Бест. А отдолу лентичката- Бест лапа цицки от пет месеца, три дни и седемнадесет часа.

# 1 214
  • софия
Jessica Alba, Gabrielle Union
Скрит текст:
Denise Richards
Скрит текст:
Charlene Wittstock, Prince Albert II, Oliver Stark
Скрит текст:
Eric McCormack
Скрит текст:
Patricia Arquette
Скрит текст: