Звездни компромати - Юни'19

• 213 031
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 195
Е какво му има на човека? Не е голям красавец, но е чаровен. За мен е прекрасен. По-добре с него отколкото с лекето Роналдо.

# 196
  • Варна
Отново Мелания и Тръмп на държавната вечеря с Кралицата. Тук Мелания не ми харесва.
Уилям и Кейт също са там, както и семейство Кент. Винаги са ми били ужасни и злокобни- като лошите герои в приказките. Точно така си преставям една зла кралица- като тази мисис Кент.
Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 юни 2019, 00:35 от Blue Turquoise

# 197
Отново Мелания и Тръмп на държавната вечеря с Кралицата. Тук Мелания не ми харесва.
Уилям и Кейт също са там, както и семейство Кент. Винаги са ми били ужасни и злокобни- като лошите герои в приказките. Точно така си преставам една зла кралица- като тази мисис Кент.
Скрит текст:

Скрит текст:

Не отварям снимките.
Някой ми спомена, че Меган бойкотирала визитата на сем. Тръмп. Дали има нещо вярно или са жълти драсканици?

# 198
Мелания с тази рокля и такива ръкавици - Не !
Мисис Кент обаче наистина прилича на зла кралица Grinning

# 199
  • на пистата
Мегън не може да присъства,защото е майчинство.Така казаха по новините

# 200
Не разбирам масовото припадане по Мелания. Отвън тя е просто усмихващ се продукт на хирурзи и стилисти. Отвътре е хитра меркантилна златотърсачка, която за толкова години не успя да научи най-простия език на света. А старият морковен клоун  с перчема и поразяващата уста, за когото е женена- абсолютен въздух под налягане. 

# 201
  • Rock & Roll feeling ...
Бербатов в "Ничия земя"

- Какво научи от дъщерите си ... извън клишетата,че правят човек по-отговорен и ...
Б: Не, не ... щях да ти кажа нищо.
- Те са едни малки жени. Според мен можеш да научиш много за живота  от тях.
Б: Абе може,ама повече те ще научат  от мене, в интерес на истината.

По-глезени били от него. " Те са и момичета, няма как "

Хубаво,че е решил да възпита децата си за стойността на парите,но урока който е решил да преподаде на дъщеря си,качвайки се в бизнес класа и оставяйки я да пътува в икономична, с придружител, ми се струва не на времето му.  Какво би разбрало едно 5-6 годишно дете от това ? Само,че татко е отишъл някъде другаде и не е с него.
Съвсем друго е ако детето е 12-13-14 годишно и тогава осъществят това упражнение.

# 202
Аз съм на същото мнения за Мелания, с толкова пари всяка жена може да изглежда така, дори по-добре. Идвам с добра новина - Моника Валериева щяла да емигрира, иде ми да отворя просекото и да покажа етикета на гащите си от кеф Joy

# 203
Не разбирам масовото припадане по Мелания. Отвън тя е просто усмихващ се продукт на хирурзи и стилисти. Отвътре е хитра меркантилна златотърсачка, която за толкова години не успя да научи най-простия език на света. А старият морковен клоун  с перчема и поразяващата уста, за когото е женена- абсолютен въздух под налягане. 
И аз така.

# 204
Валериева На Дубай ли ще емигрира?

# 205
А де, тя не беше ли емигрирала досега.

# 206
Аааа не знам, само заглавие мернах, от превъзбуда не успях да прочета. Исках, ама нямах желание Joy

# 207
  • Rock & Roll feeling ...
На Валериева най й прилича да емигрира в Дубай

# 208
  • Viena
Не е лошо и на Антарктида, има екзотични места за нея. 😂 😂

# 209
  • София
Не е лошо и на Антарктида, има екзотични места за нея. 😂 😂
Ааа там не може да се развява по (без)гащи. Ще й замръзне трибуквието, после как ще си поддържа стандарта? Ама мислете малко за девойката като й избирате дестинации, разбирам, че се превъзбудихте от новината, но все пак малко уважение! Blush

Общи условия

Активация на акаунт