Звездни компромати - Юни'19

• 210 747
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 795
Аз пък харесвам Криско, прави си музика, каквато се харесва на хората, защото това работи, другата си я Пази за себе си.

Много се радвам за тях! Да са живи и здрави! Супер е, че го обявиха в песента, така си овековечава момента в песен.

Май годината ще е на рапърските бебета, ако и Тото наистина чака бебе.

# 796
Рапът ми е много по-добър от рапа чи

# 797
Вече чакам нова песен на Хазарта. Голямо вдъхновение са му бъдещите татковци  Mr. Green

# 798
Аз си купих албума на Хазарта. Всяка песен е много добра.

# 799
Aз му бях на представянето на албума. Голям сладур.

А да се сложат Тото и Криско в едно изречение с "рап" е просто скандално и може да бъде написано само от човек, който и хабер си няма какво е рап и за какво се бори...

# 800
Аз снощи изгледах едно интервю на Герито-Никол и си викам на ум "тая как се оттърва!".  Помните ли, че я спрягаха с Джизъса докато тя участваше в Капките. Е, сега рапърските бебета щяха да са с 1 повече, ако Златkа не беше по-пробивна.

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 22:30 от Dress as Princess

# 801
  • Варна
Ужасен клип на Криско, зави ми се свят! Лъсна цялата лигавщина на Халваджиян! А преди бяха ок! Точно така си представям атмосферата около предаванията им вече- само простащини и лигавене. Братя Аргирови и те ли зажадняха за старта слава, че се появиха отново?

# 802
  • Варна
Новата "песен" на дРиско е пълна чалгия...
https://youtu.be/z_2xJOLOxTA
"Тъпо" , както би казал синът ми.

# 803
  • До сърцето...
Новата "песен" на дРиско е пълна чалгия...
https://youtu.be/z_2xJOLOxTA

Лигавенето на Рачков ми беше достатъчно да прекъсна клипа. Песента не е лоша Grinning

Няколко звездни двойки, хванати в обектива през последните дни:

Пиер Нине и Наташа Андрюс
Скрит текст:

Памела Андерсън и Адил Рами
Скрит текст:

Ашли Греъм и Джъстин Ървин
Скрит текст:

Шейлийн Удли и ръгбиста Бен Волавола (Volavola)
Скрит текст:

Венсан Касел и Тина Кунаки
Скрит текст:

Камила Мороне и Лео
Скрит текст:

# 804
Памела все повече започва да прилича на Мики Рурк.
Ашли е голяма свежарка.
На Лео мацката е симпатична, да вземе да роди освен. 😁

# 805
Няма да правя трафик на Криско. Някой може ли да сподели бременна ли е Цвети или не? Беше обещал да разкрие тази велика тайна Sunglasses

# 806
Аз пък харесвам Криско, прави си музика, каквато се харесва на хората, защото това работи, другата си я Пази за себе си.
Много се радвам за тях! Да са живи и здрави! Супер е, че го обявиха в песента, така си овековечава момента в песен.
Май годината ще е на рапърските бебета, ако и Тото наистина чака бебе.

Един дислайк за клипа. Много тъп. На Криско това не му харесвам, че се прави на голям стратег и бизнесмен, обича комерсиалното и лесните пари. То хубаво, че момичето е бременно, но има много такива увековечени клипове, които си остават някакъв тъжен спомен, може би. Сещам се за тази песничка: "Любов, любов, бейбе" ама след година немаше любов.

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 00:35 от ~Carolina~

# 807
До Криско се вози една дама с потник на цветя, която изглежда бременна. Но не знам длаи е приятелката му

# 808
Тя е. В края на клипа вдига потника, за да няма съмнение.

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 06:15 от Анонимен

# 809
Ето кой е гледал клипа до края Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт