Звездни компромати - Юни'19

• 210 637
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 1 170
Интересно от тази кола дали ще ѝ изхвърля дрехите след време Thinking

# 1 171
Благо може да не е агресивен тип,  но не ми изглежда отговорно да сееш деца,  и след това да си тръгваш.
Аз пък си мисля, че точно заради последното, го е избрала за баща на детето й. Wink
Златка може да е всякаква, но има някакви проблясъци от време на време. Със сигурност си дава сметка, че любовта им няма да продължи "во век и веков" и по-добре баща, който няма да й създава проблеми и на когото няма да става заложница.
Малко ли са примерите на известни жени, станали заложници на мъжете си? Не смеещи да гъкнат за да не ги изхвърлят и да им вземат детето или да им създават проблеми до живот.
Супер си е Благо за разплод в техните среди! Grin

п.с. Тя брадичка ли си е имплантирала? Joy
Скрит текст:

# 1 172
# 1 173
За Луна с едно изречение е трудно, но ще се пробвам. От 6 годишна е на сцената в ролята на роб на обществото, вече 25 години.Има и голям проблем, че гаджето й е адски богат(от Австралия е, където тя зарежда батериите често), но всичко е обвивка, материалните неща не са важни за нея.Силно духовно извисена, храни се един два пъти седмично, за да има енергия. Пише и книга за живота си, които и изпълнен с трудности!..... И още куп глупости, но това е есенцията! 😂 😂 😂

Култово! Не от къде да е, а от Австралия Joy

# 1 174
  • I want it all and I want it now.
Поли Генова в момента я гледам по бтв😊 много е красива. Явно е щастлива и си и личи.

# 1 175
Агилера и гадже са уникални сладури Hug

# 1 176
  • София
Айс, май не си гледала Благо и Златка в брадъра, щом смяташ, че той е мека душица. Баш агресор си е, от психо-тата. Изцяло контролираше облеклото на Златка, държанието й, приказките й, пушенето на цигари... А тя милата не смееше да гъкне.

# 1 177
Като гледам на Златка новата брадичка и си мисля, че хората пари дават да оправят толкова груба брадичка, а тя нарочно си е сложила такава. Не знам коя е погрозняла повече след корекциите - Златка или Николета, но и двете е трябвало да спрат много отдавна.

# 1 178
А според мен Златка си вярва, че точно тя ще кротне жребеца... Rolling Eyes

# 1 179
# 1 180
Да, и аз мисля, че няма акъл за далечен и сложен сценарий.

# 1 181
  • Mediterraneo
За Луна с едно изречение е трудно, но ще се пробвам. От 6 годишна е на сцената в ролята на роб на обществото, вече 25 години.Има и голям проблем, че гаджето й е адски богат(от Австралия е, където тя зарежда батериите често), но всичко е обвивка, материалните неща не са важни за нея.Силно духовно извисена, храни се един два пъти седмично, за да има енергия. Пише и книга за живота си, които и изпълнен с трудности!..... И още куп глупости, но това е есенцията! 😂 😂 😂

Култово! Не от къде да е, а от Австралия Joy

Още по- култово е, че е на 31 години Simple Smile Simple Smile От 6 годишна е на сцената, вече 25 години, таман 31 стават. Луне, Луне, не знаех, че съм ти кака с толкова години!

# 1 182
Луна не е ли на над 50 години поне?

# 1 183
Луна не е ли на над 50 години поне?
Най - малко!

# 1 184
  • Viena
Но, това са точно 31 Лунни години!

Общи условия

Активация на акаунт