Звездни компромати - Юни'19

• 210 637
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 1 230
Камила пуснала шкембе

# 1 231
  • Русе/София
Цитат на: AglayaDreams

Емилия напоследък много залага на шарения, а елегантността много й отива.

[spoiler

[/spoiler]
В първия момент помислих,че Ф.Киркоров се е изрусил. ooooh! ooooh!

# 1 232
Преслава ни поздравява😂😂😂

# 1 233
Хубава е, но е една от всичките. Никаква индивидуалност.

# 1 234
  • София
Приела е вътрешно коментарите Преската, в противен случай изобщо нямаше да ни поздравява, отразява и осмисля. Grin

# 1 235
Джако е жив! Само гласът му е недостижим...

# 1 236
Преслава ни поздравява😂😂😂

Поздравява ни някаква жена..., Галена ли е, Преслава ли е, някаква нова старлетка ли е..., не е ясно.
Супер смешни са ми като решат, че осмислят нечий живот. Чешем си езиците по женски с предоставеният асортимент и минаваме на следващата от редицата.

# 1 237
Тц, на мен Тоци ми осмисля животеца. Сори, Пете.

# 1 238
Ей, какво ли не правят, та да са забелязани, а като ги коментират са като пощипнати госпожици!

Но нека погледнем психологически на ситуацията - Петя изглежда сама се чувства неуверена и недоволна, затова не успява да остане над нещата.

# 1 239
Много пошло изглежда Преслава след операцията. Преди поне да я запомниш, имаше харизма някаква, сега е като кукла от "особен вид" .

И аз съм от отбора на Тоца, да не се превъзнася излишно. 😜

# 1 240
На мен пък ни Тоца, ни Преса ми е интересна. Smile
Втората по-добре да си върне стария нос, ако може.

# 1 241
Абсолютен Тоцин фен. Познавам я от дете и ми е интересна трансформацията и. Mr. Green Heart Eyes

# 1 242
На мен Луна снощи ми осмисли живота. Голяма хахавела. То хубаво я нарече оня дърто чукало. Ама от какъв зор Венито реши да ни осмисля живота като му даде поле на изява на тоя кукурингел. Аз не че много дълго  я гледах (понеже на запис беше, превъртах). Но самия факт че ми застана в полезрението без да съм я търсила ми е адски досадно. Виж Саши Васи с интерес я гледах. По анцузи не я бях виждала до сега, все с драперии, та ми прикова интереса.

# 1 243
Да, но ни обича. Хашташ #strannajenogledajsideteto

# 1 244
На мен пък само Камила ми е интересна и ми разнообразява живота,след като я видя .Това е най-нелепо изглеждащата жена евър! Joy

Общи условия

Активация на акаунт