Звездни компромати - Юни'19

• 210 602
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 1 440
И Дмитрий Нагиев моят любимец, много ми е секси този мъж 😍
https://www.instagram.com/p/BumGJdmlpbJ/?igshid=18s91qxm2wde6
Нагиев в предаването " Прозорци" беше много странен и даже един мазен и противен за мен. Но като се появи в Кухня...все едно беше друг човек. Който много ми харесва Wink

# 1 441
Тая наша миска, Крокодилка наистина няма спирка. Тая жена.. Живее, за да се жени и снима.

# 1 442
Инфо от Леди Мария Stuck Out Tongue Closed Eyes забравихме я, начи...
..Аз смятам, че е редно да се позиционирам някъде. Ако съдбата е решила, ще бъде той. Ако съдбата не е решила това, ще бъде някой друг.

Мария пак изкача със страхотна мисъл. Може би говори с някакъв "дамски" жаргон като една истинска дама. Идеята да се съберат с Божинов е супер. Още първия месец съм сигурна, че ще издадат уникална книга с мъдри разсъждения. Аз отивам да се позиционирам в тоалетната, че на мен мисълта не ми тече толкова леко и ми е нужен напън.
Тоца владее сватбите. Ако ви мързи да се омъжите, извикайте Тоца, тя ще го направи вместо вас с удоволствие Grinning Само се притесних, че никъде не е споменала за Бест Close

# 1 443
Тя Тоци обича да се жени по много пъти

# 1 444
Тя с Бередин разведе ли се навсякъде Thinking
Да не я подгонят за многомъжство Joy

# 1 445
Великата юристка с невероятна кариера поне думата Узаконен да беше научила как се пише Joy
Голям смях е! Joy Joy Joy

# 1 446
Ох, юристката с претенции е написала Озаконихме Joy

# 1 447
  • София
какви дефицити я гонят тази жена? това е патология. този мъж пореден и той не е центриран.
предизвиквам я да кръсти бестито при английската кралица. шапки долу  Sign Clapper

# 1 448
Ох хиля се с глас. 😂 Антония ще постави рекорд за най-много ненужни сватби евър - 6 за само 2 брака досега. Била най-пищната сватба на годината. Е то оставаше и да не е според нея. При нея това е цяло хоби, представям си как си говори с приятели:
-К'во ще правиш  зимната ваканция, Тонка?
А: -Ще се женя.
-А лятната?
А: -Пак ще се женя, а вие?
-Ние ходим на планина. 🙄

🤣🤣🤣🤣

# 1 449
  • Варна
На мен ми е непонятно от къде ги намира тези мъже, които са съгласни да се женят за нея една дузина пъти.

# 1 450
Според мен с нещо ги държи из късо, че да ѝ се връзват! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 451
С Бередин не бяха ли две сватбите? Една тук и една в Русия.

# 1 452
С Бередин не бяха ли две сватбите? Една тук и една в Русия.

И в Лас Вегас май имаше.

# 1 453
Тоца и годината е сбъркала май.

# 1 454
+1 за Нагиев.Но когато направиха Хотел Елеон го измести Милош Бикович.Нищо,че и той го играеше лигльо.В Южен вятър е много,много секси.
Ооо да, а Южен  вятър прави добра роля и филма е добър

Общи условия

Активация на акаунт