Звездни компромати - Юни'19

• 210 549
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 1 620
Не разбрахте ли, че този профил е фейк? С толкова пари тези хора няма да си позволят да изглеждат така. Превръщат ги в парцали на снимките.

# 1 621
  • София
Не разбрахте ли, че този профил е фейк? С толкова пари тези хора няма да си позволят да изглеждат така. Превръщат ги в парцали на снимките.

Не съм сигурна, че всички снимки са фейк. Да, може и да са пипнали някои, но само защото имаш пари не е гаранция, че ще изглеждаш добре. Всъщност, това са реални лица на човеци, трябва да разберем, че малко жени са дарени с порцеланова кожа и не всички звезди са перфектни. Всички имаме недостатъци и "звездите" не се различават особено от обикновените жени с пъпчици, пори, мазна кожа и т.н.

# 1 622
Тези “компроматни” снимки от години се въртят в темата. Както и едни с целулит и шкембе на Синди К. ли бяха, на Клаудия Ш. ли бяха.

# 1 623
Галена с децата
Скрит текст:

# 1 624
Галена с децата
Скрит текст:
Да очакваме ли скоро подобен кадър и от Преситу...? Laughing

# 1 625
Децата на Галена са страхотни сладури.

# 1 626
Галена с децата
Скрит текст:
Да очакваме ли скоро подобен кадър и от Преситу...? Laughing
Едва ли. Тя пази личният си живот в тайна. Или по-скоро засилва интересът към него с тъпашки снимки на детето в гръб...

# 1 627
Но затова пък не спира да показва новият си нос наляво и надясно.

# 1 628
  • На морето!
Галена е една от малкото тунинговани дами, чиито корекции са естетически и съвсем прилични. Разбирам защо искат да приличат на нея.
В другия полюс ми е Бони. Тя наистина прилича на изрусен Майкъл Джексън.

# 1 629
И Галена е като восъчна. Whistling

# 1 630
Галена казват, че не изглежда тоочно както на снимките от социалните мрежи. Аз съм я виждала последно преди 5-6 години на участие, тогава беше бомба.

# 1 631
Не видях снимката на Сузанита, но след коментарите няма и да я отворя. В подобни случаи винаги се чудя кой е по-добрият вариант. Да убием простака с мълчание и на не коментираме очевидната пошлост и гнус или обратното. Да се обърне фокусът върху към проблема и да се коментира.

# 1 632
Преслава преди беше не само красива, но и изглеждаше някаква вродена класическа елегантност. Сега е просто една от кифлите. Същото усещане имам и за Тита. С новия вид сложи 10 г. отгоре и изглежда грубо.
Не знам кой ги излъга, че като си направят веждите и устните с шаблон, минат контур и накачат коса, изглеждат по-добре. Ами не е така. Все едно си хванал една маска и я налагаш по лицата на различни жени.
Да минава вече тази мода...
Скрит текст:

# 1 633
За Джей Ло съм абсолютно сигурна, че снимката й е реална. Последния й влог в ютуб с подготовката за последното турне и се вижда, че не е толкова перфектна. Нито е тялото й е супер изваяно, нито косата и кожата й са в перфетен вид. На всичкото отгоре имаше моменти, в които се държеше адски грубо към екипа си и очевидно звезделеенето не й е чуждо.

# 1 634
  • Варна
Горката Преслава! Това да те сравняват с Галена не е голям комплимент! И тя, също като мадам Гущерова ще си остане същия парцал. Не визирам само периода с клипчето и, а цялостно поведение. С голямо задоволство оставя потни, мазни, пияни мъже да и се натискат. Това нито успешните интервенции могат да скрият, нито хайенд лайфстайла, който демонстрира.

Общи условия

Активация на акаунт