Звездни компромати - Юни'19

• 210 513
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 1 710
Да, на Блейк и Раян не ин пука, но тук оопределено се подчертава марката, за сметка на самата рокля. Шлифера го изтърпявам, но грозните ботуши и на двете са ужасни, толкова ли няма нормални обувки. Иначе сладки майка и дъщеря, само на мама контенето е дошло в повече.

# 1 711
Ако наистина с Брадли всичко е приключило, чакам с нетърпение да вия кой ще е следващия супер известен тип до Ирина. Дотогава какво й остава освен да дефилира с новите си дрехи по улиците.
Ах, къде е Бумър...

# 1 712
Страхотни са и Ирина и дъщеря й. Каквото и да облекат пак ще са красиви.

# 1 713
  • София
не мисля, че е демонстрация на марки.
едва ли ще си купи тренч на Рила стил и ботуши на Колев и Колев:)))
възможно е и да е обвързана с рекламен договор.

# 1 714
Може да има страшно наводнение в Ню Йорк , нали там живеят.

# 1 715
На мен пък много ми харесват деца с тъмни дрехи понякога, от розови комбинации очите ме заболяват, ноооооо важното е децата и родителите да се харесват.

# 1 716
Аз съм от майките, които си обличат децата в черно 😁 Изобщо не съм суеверна и не ми пука кой ги намира за облечени трауно. Свека обаче прибелва очите всеки път като някое е облечено в черно.

Момичетата от Приятели, преди и сега ☺
https://www.instagram.com/p/By5dOr3gg2w/?igshid=9t21gfix3bf3

# 1 717
25 години са си 25 години.

# 1 718
Ако наистина с Брадли всичко е приключило, чакам с нетърпение да вия кой ще е следващия супер известен тип до Ирина. Дотогава какво й остава освен да дефилира с новите си дрехи по улиците.
Ах, къде е Бумър...
Има двама, в които никога не съм се съмнявала, че са гей....Ирина е била и с двамата, визирам естествено Роналдо и Брадли. Смятам, че сега вече след като се сдоби и с дете ще се отдаде на истинска връзка.
Иначе би било интересно дали не може да укроти Лео 😂

# 1 719
Лео да се хване с жена на нейната възраст че и с дете...?

# 1 720
Лео по-скоро ще изчака дъщеря й да порасне с още 15-16 години....

# 1 721
  • Англия
Аз съм от майките, които си обличат децата в черно 😁 Изобщо не съм суеверна и не ми пука кой ги намира за облечени трауно. Свека обаче прибелва очите всеки път като някое е облечено в черно.
Интересно ми беше да го разбера, поредната българска глупост/суеверие. И моите имат много тъмни дрехи, зимните им якета бяха черни, макар за тях да обичам чисто бялото. Но дъщеря ми(на 5г) все по-често си харесва черни неща, защото така изглеждала по-голяма 😂

# 1 722
  • София
Има и други цветове, освен розово и черно. Малко дете с черни дрехи през лятото... не мерси. То аз не се обличам така.
И аз смятам, че й е време на Ирина да си хване истински мъж, а не да продължава с чистенето на имиджа на гейове. Не вярвам, чак толкова да го е закъсала за пари.

# 1 723
А това дето мъж да не е луд да вземе жена с деца е пак някаква бг глупост. Колегите ми всички са с разведени жени с по 3 деца. То всъщност няма такива с един брак само или е рядкост.  Не знам това от къде идва при нас за жената с деца от чужд брак.

# 1 724
Че то и аз се омъжих за втори път с три деца, и то за мъж, по-млад от Лео Simple Smile И да, случва се постоянно.

Имам предвид, че конкретно Лео иска само момичета докъм 20 годишни и това се случва нон стоп, така че не го виждам да си смени стереотипа.

Общи условия

Активация на акаунт