Звездни компромати - Юни'19

• 210 321
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 2 265
Само от носа е. Кофти експеримент.

# 2 266
  • София
Аз виждам и нови устни и скули. Всичко това, заедно с носа, и ето ти нов човек. Жалко, че така се окепази жената.

# 2 267
  • Варна
Двама велики спортисти, Кристиано Роналдо и Майкъл Джордан и заедно с половинките им:
Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 268
Виктория Силвстед 2002 и 2019 Blue Heart
Скрит текст:

# 2 269
Ооо, Виктория Силвстед...  Страхотна е ! Много добре изглежда в русия кукленски коловоз в който се подвизава. Личи си,че е пораснала и със сигурност си е правила някакви рифрешове, но поне е заобиколила онова типично неестествено опъване в стил "жената котка" .

Пели, може ли линк към предаването от 2002 ?

Златка се е направила много груба. Не ми харесва такъв тип женско тяло.

Много суперлативи за тялото на Алекс Петканова, на мен пък ми идва кобилеста. Тая част от ханша до коленете ми е грубовата. Не бих си поръчала като нейното тяло. Иначе е лъчезарна и явно може да прощава, които са приятни черти.
Още един да мисли като мен за Петканова. Бях писала в “Знаете ли кого видях” като я засякох в Парадайс веднъж. Точно същото определение използвах - че е кобилеста и 100 човека се изредиха да ми обясняват, че не разбирам. Joy Лъчезарна също не ми е особено, съжалявам. По-скоро е едно пресилено такова тяхното поведение...

# 2 270
  • София
Ще ми е интересно да видя още реклами с Алекс Петканова.

# 2 271
А на мен ще ми е интересно някой да сподели каква е в действителност. За мен тази лъчезарност е професионално заучено поведение.

# 2 272
  • София
Ако имаш инстаграм, може да я последваш там. Постоянно някой я тагва на снимки, които са част от реклами, а тя ги качва на стори.
Страхотно обяснение, но гледам Енчо в черешката и се спуквам от смях. 😂

# 2 273

Тази Мадалина никога не ми е харесвала. Същата ми е като Ева Мендес. Румънска циганка. И добре, че се разделиха с Джерито, че не можех да го гледам с нея. Smile Помня в някакво интервю Джерито май беше споменал, че за него хубава жена може би е Приянка. Да беше той я взел вместо онова джудже. Smile
Оливия и аз я харесвам, но не става за актриса.
И Бела е много хубава, има екзотична красота. Kissing Smiling Eyes

# 2 274
  • София
Големият син на Джон Бон Джоуви - Джейкъб (на 17 е младежът), сниман в Хърватия. Цялата рода били на почивка там в момента.
Много смешно е изрусен.

Скрит текст:

# 2 275
Ама е хубавичък!

# 2 276
# 2 277
  • София
Малко по-голям да беше. 😂😉

# 2 278
Нищо му няма, то сега е модерно да се ходи с доста по-млади мъже Joy

# 2 279
Трябва да сме модерни тогава, опаааааа още е петък!

Общи условия

Активация на акаунт