Звездни компромати - Юни'19

• 210 312
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 2 295
  • софия
Queen Elizabeth II
Скрит текст:

Donatella Versace
Скрит текст:
Rosie Huntington-Whiteley
Скрит текст:
Katharine McPhee & David Foster са сключили брак в Лондон....безумна двойка, за мен
Скрит текст:
Sienna Miller
Скрит текст:

Бекъм....уф и на 90г пак ще си е кифла
Скрит текст:
Samira Wiley
Скрит текст:
Celine Dion...цял живот е била заобиколена все от дъртаци  - сега си изкарва неизживяните млади години Simple Smile
Скрит текст:
Spike Lee
Скрит текст:
Lady Gaga
Скрит текст:
Matthew McConaughey си развява шортите в Гърция
Скрит текст:

# 2 296
След навършени 14 години няма проблем, стига да е съгласен Simple Smile Този син след 5 години ще е супер парче, баща му го харесвах на младини, сега изобщо.
Джиджи не ми допада визуално, но е много умна и интелигентна за средата, в която е, за Бела, красива ми е, но май няма много кaпaцитет да наследява бизнеси Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 23:21 от passionbiojuniper

# 2 297
И аз ако бях максимум 150-160 см.,щеше да ми се вижда  кобилеста  Александра . Smile
Истината е , че е страхотна.Минавайки ,след нея се обръщат и мъже и жени . Радост за окото е и нещо много различно от всичките натокани кифли с хищнически поглед и нацупени джуджки , а
лъчезарноста й и дори лекомислието й са си съвсем в реда на нещата за възраста на която е!
Глътка свеж въздух! Blush
Ами със сигурност не съм 150-160 см, но да, кобилеста ми е. Чисто откъм структура.
След засичането ни се наложи и да работим заедно, та имам някакви впечатления. Blush

# 2 298
Селин Дион е нелепа! Не конкретно на тази снимка, а откакто почина съпругът й.

# 2 299
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Преслава е легнала на операционната маса и са сменили нос,скули и горна устна.Може би и друго са пипали,но не се забелязва така брутално.
Изгубила е себе си.Станала е друг човек и съм сигурна,че психически трудно го приема вмомента.Лично аз смятам,че много се е загрозила и път обратно няма.

Петканови са сладури,лигави - да,но по-добре те да дават пример на подрастващите,отколкото чалга певици и разни парцалани на повикване.

# 2 300
И аз ако бях максимум 150-160 см.,щеше да ми се вижда  кобилеста  Александра . Smile
Истината е , че е страхотна.Минавайки ,след нея се обръщат и мъже и жени . Радост за окото е и нещо много различно от всичките натокани кифли с хищнически поглед и нацупени джуджки , а
лъчезарноста й и дори лекомислието й са си съвсем в реда на нещата за възраста на която е!
Глътка свеж въздух! Blush
Ами със сигурност не съм 150-160 см, но да, кобилеста ми е. Чисто откъм структура.
След засичането ни се наложи и да работим заедно, та имам някакви впечатления. Blush

Не се съмнявам ,че ще и намериш кусури. И аз мога , стига само да поискам  Laughing

# 2 301
Личи си, че й е трудно да се приеме тя самата, ама какво е очаквала като е отишла, нали им правят компютърни симулации, пък и никой насила не е завлякъл, странно е не е ли видяла колко различна ще стане, още ми е шок като я видя някъде на снимки.

# 2 302
Може би наистина става досадно вече, но и на мен този нос ми бърка в здравето! Така да се подмениш, че и собствената ти майка да не може да те познае... За мен това е гафът на годината Rolling Eyes

# 2 303
Може би наистина става досадно вече, но и на мен този нос ми бърка в здравето! Така да се подмениш, че и собствената ти майка да не може да те познае... За мен това е гафът на годината Rolling Eyes
Да, и тя го осъзнава. Опитва се да убеди себе си и хората, че е доволна, но съм сигурна, че съжалява.

# 2 304
Донатела Версаче ми е като излязла от филм на ужасите. Обезобразила се е с тези пластични операции, а цвета на косата, тена и и грима влошават    нещата.Уж дизайнер от световен ранг, пък толкова да няма усет, как да си смекчи излъчването. От сто години си изглежда по един и същи начин.

# 2 305
Нагледали сме се на операции на звезди, но при Преслава е толкова странно направено, буквално нова глава, като трансплантация на лицето, кръцни срежи буквално. Другия хит е Бони, но пак някак си е поносимо.

# 2 306
Единственото хубаво нещо от тази операция на носа при Преслава е че я прави да изглежда по-млада.

# 2 307
Дизайнер е бил брат й, тя се е занимавала със сметките. След смъртта му поема неговия "бизнес" т.е. да продължи съществуването на марката.
За мен Донатела не е дизайнер, а заместник на брат си и ми прилича на по-дърта версия на Лейди Гага. Е, дано Гага си пооправи поведението и изглежда по-добре на нейната възраст.

# 2 308
Матю Макхонъки на кой гръцки остров е? Питам за една прЕятелка...

# 2 309
Не ми пипайте Донатела!
Нейния look е iconic Heart
Харесвам я точно такава.Също като Лагерфелд.
Преслава за мен спря да съществува.Сега на нейно място е някакъв ужасно объркан експеримент на пластичната хирургия.

Общи условия

Активация на акаунт