За тези, които четат любовни романи № 33

• 56 790
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
Вчера прочетах "Господинът" на Е. Л. Джеймс. Ами да ви кажа много ми хареса. 😀 Неочаквано. От одавна книга не ме беше грабвала така, прочетох я на един дъх. 🤗

# 346
  • София
Току що видях това https://www.ozone.bg/product/kradets-na-tseluvki/ и съм страшно щастлива, че бг издателство започва да издава една от най-любимите ми авторки. А и книгата е страхотна.

Аз нещо не успях да я дочета.

# 347
Вчера прочетах "Господинът" на Е. Л. Джеймс. Ами да ви кажа много ми хареса. 😀 Неочаквано. От одавна книга не ме беше грабвала така, прочетох я на един дъх. 🤗
И аз я четох до 4 ч сутринта . Интересна е , на моменти дразни ,че на Алесия мислите са в трето лице ,но пък историята е зАвладяваща . Дали ще има продължение !? Свърши някак с отворен край или всичко остава на нашето въображение Heart Eyes

# 348
  • В къщурката на хълма на феите
купих си Ярост на Сандра Браун, обаче се чудя - тази книга това първо издание ли е?

# 349
https://www.goodreads.com/book/show/33296575-seeing-red
2017 e издадена
На английски четох такова. Ожениха се там, защото братът беше изпратил хора след нея, за да си изплати дълговете, а той имаше бивше гадже, което е настоящо на брат му. Лека и неангажираща, плюс малко хокей.
Става, давай заглавието да я търся, ако се сещаш.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2019, 12:22 от evencee

# 350
Изчетох на Ерин  Уот "Когато е наистина". Какво да ви кажа...нямам какво. И "Господинът" е на пауза. Нещо нищо не ми хваща окото. Тази Ярост на Сандра Браун хубава ли е?

# 351
И аз чета в момента ерин уот ами харесва ми но явно съм на вълна колежански истории ...

# 352
"Когато е наистина" вчера я завърших. В интерес на истината ми хареса повече от книгите за семейство Роял от същите авторки. Сега продължавам с "Колекционерът на желания" на Мия Шеридан.

# 353
На мен "Господинът" не ми хареса.
Взела съм си "Ярост", още не съм я започнала,четох анотацията много набързо, нещо ми навява спомени, но когато започна да я чета ще си проличи дали съм я чела преди.
На един дъх прочетох "Обет за мълчание" от Джейн Ан Кренц. Добре, че не се подведох по анотацията - звучеше ми познато и има защо, това е втора книга от поредица, но първата я четох преди месеци - ровя си из мозъка и не мога да се сетя нито какво е заглавието, нито подробности за историята. Трябва да има поне още една, докато излезе сигурно ще забравя и тази. /Може би е Изчезналите момичета, но не съм 100 процента сигурна/                               

# 354
Тъкмо преди малко прочетох резюмето на Колекционера. Обещаващо ми изглежда и отзивите са добри.

# 355
Преди седмица приключих с "Колекционерът на желания" и книгата ми остана в сърцето. Много красива история и умело изградени персонажи. Всичко е с мярка. Нямам никакви забележки. Няма как да не я харесате.

# 356
И аз я четох до 4 ч сутринта . Интересна е , на моменти дразни ,че на Алесия мислите са в трето лице ,но пък историята е зАвладяваща . Дали ще има продължение !? Свърши някак с отворен край или всичко остава на нашето въображение Heart Eyes
Да, това с мислите на Алисия в трето лице наистина дразни.
А относно продължение- поне доколкото знам няма да има. Аз и затова започнах да я чета, защото хич не обичам незавършени поредици- докато излезе следващата книга и съм забравила за какво става въпрос... 😀 А и не знам накъде повече може да се развива тази история.

# 357
  • Разпиляна във въображението
На английски четох такова. Ожениха се там, защото братът беше изпратил хора след нея, за да си изплати дълговете, а той имаше бивше гадже, което е настоящо на брат му. Лека и неангажираща, плюс малко хокей.
Става, давай заглавието да я търся, ако се сещаш.

https://www.goodreads.com/book/show/40650800-play-to-win  Simple Smile

В момента чета "Когато е наистина" и определено ми е проблем тийн възрастта на главните. Имам чувството, че звездата е като Джъстин Бийбър - едно наперено л....но.

# 358
Незнам защо но и аз си го визуализирам с джъстин биибър без да съм му фенка,но в сравнение с предната поредица на авторката която не можах да дочета тази книга е що годе добре ...

# 359
Ааа не, не слава богу в главата ми не изникна Бийбър, иначе веднага бих зарязала книгата. Joy Но пък за сметка на това докато четях все Shawn Mendes и Camila Cabello изникваха. Smiley Иначе вече ще поставям под съмнение истинността на всяка новосформирана  холивудска двойка. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт