За тези, които четат любовни романи № 33

• 56 774
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Хлопнали са капаците ли Артплюс?
Във фейса намекват за това. Сайта им не работи вече повече от месец. Затворили са книжарниците си във всички градове /май без София/. Тъжно... много тъжно.

п.п. дребен кахър, но няма да мога да дочета поредицата на Мона Кастен.

# 436
  • Варна
Прочетох Забравена истина на К. А. Тъкър и нещо не ми хареса финала. Много просто се наредиха нещата.
Скрит текст:
Виктор много лесно умря. Исках един бой някой да му хвърли. Абе исках да страда и да се мъчи Twisted Evil

# 437
"Пречистваща истина" ще ти хареса повече. Поне при мен беше така.

# 438
Между другото , К.А. Тъкър сподели в Инстаграм, че пише втора част на The Simple Wild. Няма още дата, но я чакам с нетърпение!

# 439
  • Варна
"Пречистваща истина" ще ти хареса повече. Поне при мен беше така.
Дано. Люк изглежда интересен герой.

# 440
  • София
Между другото , К.А. Тъкър сподели в Инстаграм, че пише втора част на The Simple Wild. Няма още дата, но я чакам с нетърпение!
Тук съм малко със смесени чувства. Дано продължението не развали първата.

# 441
  • В къщурката на хълма на феите
Скрит текст:
Виктор много лесно умря. Исках един бой някой да му хвърли. Абе исках да страда и да се мъчи Twisted Evil
JoyJoyJoyJoyJoy

# 442
Здравейте! Някой може ли да ми изпрати поредицата на Анна Тод “След”? Или някакъв линк от където мога да си ги изтегля? Търсих на няколко места, но не ги намирам. Прочела съм само първата книга и мисля, че я изтеглих от rulit.com, но днес като отворих да търся следващата книга, просто мистериозно изчезнаха всичките от тази поредица, които бяха качени. Някой добър човечец би ли ми ги изпратил? Благодаря предварително! ani.98@abv.bg

# 443
Здравейте! Някой може ли да ми изпрати поредицата на Анна Тод “След”? Или някакъв линк от където мога да си ги изтегля? Търсих на няколко места, но не ги намирам. Прочела съм само първата книга и мисля, че я изтеглих от rulit.com, но днес като отворих да търся следващата книга, просто мистериозно изчезнаха всичките от тази поредица, които бяха качени. Някой добър човечец би ли ми ги изпратил? Благодаря предварително! ani.98@abv.bg

https://www.rulit.me/series/sled

# 444

https://www.rulit.me/series/sled
Ооо, да, точно това търсех! Как ли не формулирах заглавия в гугъл, както и в този сайт, само и само да ми излезе точно това, но не ставаше. Благодаря ти и лека вечер!

# 445
  • София
Тази тема НЕ е за търсене на ел. книги!

# 446
  • Euskal Herria
Прочетох "Споделеният апартамент" - Бет О“Лиъри. Първите 80 страници едва ги избутах, много тегави ми бяха. После вече тръгна по-леко четенето. Не е лоша книгата, но не знам дали бих я препрочитала.
От новите книги, които си взех, ми остана да прочета само "Огън на леда" на Мариана Запата. Ама да видим кога ще ми дойде настроението за нея.

И като съм на вълна "Книги на Ибис", ето какво са писали във фейсбук страницата си днес:
Цитат
За всички, които ни писаха с въпроси, официално можем да съобщим, че следващата година ще издадем "Verity" и "Regretting you" от Колийн Хувър.
А какво може да очаквате от нас до края на 2019 година, вижте тук: https://---shoretner923-2lZfTvu

# 447
Прочетох "Споделеният апартамент" - Бет О“Лиъри. Първите 80 страници едва ги избутах, много тегави ми бяха. После вече тръгна по-леко четенето. Не е лоша книгата, но не знам дали бих я препрочитала.
От новите книги, които си взех, ми остана да прочета само "Огън на леда" на Мариана Запата. Ама да видим кога ще ми дойде настроението за нея.

Значи може да и дам още един шанс. Преди време я бях почнала и я зарязах след 50-тина стр. Много тегаво ми вървеше и на мен.
"Огън на леда" обаче много харесах. Надявам се да издават още книги от Запата.

# 448
  • Euskal Herria
Първа целувка и секс - в края на книгата Simple Smile.

# 449
Идеално! Книга като за мен значи. А не да се почват от 3-та страница, та чак до 333-та без задъхване.

Общи условия

Активация на акаунт