Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 695
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 385

Много противниииии. На такива трябва да им спрат достъпа до интернет.

# 2 386
  • Пеликания
Пепа Кеймбриджа Grinning

# 2 387
Галка пак говори за корейската козметика и хвали Цвети, която ми лайква всяка снимка в Инста, хмм..
Не издържах на логореята и спрях видеото..
Такива жени са само да ги гледаш и да се наслаждаваш, но ми идва в повече когато си отвори устата..
Заета жена е и тя, няма време за един прав сешоар вкъщи да си направи...

# 2 388
И аз с Кеймбриджа идвах. Къде е тръгнала пък сега?

# 2 389
Ще води магистърски курс по инфлуенсърстване, мами ляйфстаил и успешен живот.

# 2 390
Докато люлее Сиена в количката, понеже съчетава работа, деца и ляйфстайл.

# 2 391
С много неща за Антоанета съм съгласна, но не и с това, че едва ли не си захвърляла децата. Грижи се съвсем нормално за тях и когато има ангажименти ползва услугите на баба си. Къде е проблема в това? По яслите има и кърмачески групи, съвсем мънички дечица.. много хора с ниски доходи си се връщат на работа и децата тръгват на ясла. И те ли ги захвърлят? Отишла за ден до Варна и едва ли не престъпление. И аз нямам кой да ми гледа децата и с радост бих се възползвала да ги гледа роднина за ден - два - три. Ама няма. Ако работеше до 10 часа вечерта на каса в Кауфланд или Лидл по хубава ли щеше да стане Антоанета?? А че дразни с постоянните и откровени реклами и тъпотии е едно на ръка, отделно е това.

Както и другите са ти отговорили, коментарите не са упрек към нея затова, че й гледат децата, а заради изказвания й как децата се гледат между другото и не пречат да градиш кариера. Е, очевидно пречат.

А репликата за “захвърлянето” на ясла е на нейна фенка от Инстаграм. 😃

# 2 392
Какво мислите за другия известен YT веган Irina Thumbelina? Нея я следя в YouTube от доста време от чисто любопитство.

Тя не списваше ли активно във форума?

Познатата преди във форума Фея, понастоящем Вяра В. Добротина има блог и профил в ИГ, засягащи подобен тип хранене. Подобен не за друго, а защото докато повечето бяхме останали с впечатлението, че е веган, се оказа, че не била баш, не се хранела точно вегански. За мен тя е поредната объркана, ама  много объркана душа, която търси себе си.

# 2 393
  • Пловдив
На Лиляна мъжа й не е ли доста по-голям на години от нея?
Гледам снимки от рд на сина им Rolling Eyes
Ай с'я пък и ти ...
Нали знаеш че богат грозен и дърт няма

# 2 394
Ант.Пепе в Англия ли ще се мести или какво?

# 2 395
С много неща за Антоанета съм съгласна, но не и с това, че едва ли не си захвърляла децата. Грижи се съвсем нормално за тях и когато има ангажименти ползва услугите на баба си. Къде е проблема в това? По яслите има и кърмачески групи, съвсем мънички дечица.. много хора с ниски доходи си се връщат на работа и децата тръгват на ясла. И те ли ги захвърлят? Отишла за ден до Варна и едва ли не престъпление. И аз нямам кой да ми гледа децата и с радост бих се възползвала да ги гледа роднина за ден - два - три. Ама няма. Ако работеше до 10 часа вечерта на каса в Кауфланд или Лидл по хубава ли щеше да стане Антоанета?? А че дразни с постоянните и откровени реклами и тъпотии е едно на ръка, отделно е това.

Няма проблем, че ги дава на ясла и на баби и прабаби. Повечето родители постъпват така, никой не ги упреква. Проблем е, че Пепе набива канчето на зрителките си как е супер лесно гледането на дете, да го взимаш на работа (имаше и такива откровения), как ако искаш - намираш начин да си с децата си постоянно. Призоваваше младите момичета да раждат рано, без значение дали са с образование и стабилна работа. Тия неща не били важни, нещата се нареждали.
Ми не е така. Пепе не работи по 10 часа дневно, а ходи на брънчове и по мола, и се прави, че има тежко и забързано ежедневие. Мъжът и, вместо да си намери стабилна работа посредством уменията, които притежава или поне да гледа децата щом не ще да работи - ходи кой знае къде и прави кой знае какво.
Не е правилно да се сравнява Пепе с майки и бащи, работещи на пълен и повече работен ден. Тя не работи, тя рекламира продукти на инстаграм страницата си, посредством снимки и се именува инфлуенсърка.

# 2 396
Е не, там кой ще я отрази. Laughing Ще препоава в Кеймбридж как да станат тамошните студентки млади майки.

# 2 397
  • Варна
Welt, Crystal noir, моля ви! За да пиша, че има конкретни обвинения към нея, и не едно и двр, само заради това, че си "зарязвала" децата, значи съм прочела, ето ви цитати :

# 2 398
Пепе ще ходи на сватба в Англия.

# 2 399
Е не, там кой ще я отрази. Laughing Ще препоава в Кеймбридж как да станат тамошните студентки млади майки.

Ама показно ще има ли? 🤪😂

Общи условия

Активация на акаунт