Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 160 814
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 3 420
Това, че някои девойки по гимназиите се гримират като травестити, не оправдава автоматично китосването на други по-дърти лелички. Две отрицателни неща не правят едно положително.
Обаче Валерито вече е стара, кожата и може да е загубила младежката си свежест и да чувства нужда да се прикрие.

# 3 421
Ами тя го прави за видео с филтри Simple Smile И предвид, че работата й е директно свързана с грим и да изглежда добре на камера, не разбирам защо я атакувате.
Макар и с много продукти, този грим отнема не повече от 10-15 минути, зависи колко време си прави веждите.
А и да отнемаше часове... нейна си работа!

# 3 422
Тя май така се гримира и за навън.

# 3 423
Обаче Валерито вече е стара, кожата и може да е загубила младежката си свежест и да чувства нужда да се прикрие.
ВЕЧЕ Е СТАРА!!! На 27-28... старица, как не е тръгнала с бастуна?! Отвратителни сте в злобата си, представете си някой да говори така за вашата дъщеря като е на тия години. Никой не насажда комплекси на жени по-силно от група озлобени жени.
Разбирам да плюете, когато съдържанието е несериозно (Гери Петкова), когато се говорят глупости (Ивана, другата Гери), когато претенциите са огромни (Антоанет Пепе), но не виждам какъв ви е проблемът, че една МЛАДА ЖЕНА на 27-28, чието ХОБИ + РАБОТА е да се гримира, че е отделила време да се подготви да изглежда добре пред камерата... чиста злоба!

Не съм фенка на Валери, но я нападате абсолютно незаслужено... с пикника и пластмасовата торта имаше резон, но сега не виждам никакъв.

# 3 424
Ох, успокой се малко. Събота е.
Първо, тя я гъбарка, че е стара.
Второ, Валери няма работа. Тя е безработна лентяйка. Не знам за каква работа говориш.

Хубу, отвратителни сме.

# 3 425
ВЕЧЕ Е СТАРА!!! На 27-28... старица, как не е тръгнала с бастуна?! Отвратителни сте в злобата си, представете си някой да говори така за вашата дъщеря като е на тия години. Никой не насажда комплекси на жени по-силно от група озлобени жени.
Разбирам да плюете, когато съдържанието е несериозно (Гери Петкова), когато се говорят глупости (Ивана, другата Гери), когато претенциите са огромни (Антоанет Пепе), но не виждам какъв ви е проблемът, че една МЛАДА ЖЕНА на 27-28, чието ХОБИ + РАБОТА е да се гримира, че е отделила време да се подготви да изглежда добре пред камерата... чиста злоба!

Не съм фенка на Валери, но я нападате абсолютно незаслужено... с пикника и пластмасовата торта имаше резон, но сега не виждам никакъв.

По-спокойно Clouded Mind, изнервяте се напразно, ако трябва се топнете в студена вода да охладите страстите.
Явно за някои пишещи тук трябва в скоби да се поставя думата ирония, защото иначе скачат като ужилени, сякаш срещу тях се говори. Laughing

# 3 426
Валери е инфантилна и елементарна, превзета и т.н., но с грима й се получава страхотно, умее си го, да не си кривим душата. А доколко инфлуенстването и ю туб са работа... дълго може да се спори.

# 3 427
Да дойде някой да ми каже сега ,че влогърките били много креативни - жена на 28 год. да тръгне да пита какво да яде , за да заснеме видео ?!Като вземат да ми мляскат и аукат колко вкусно било умирам от смях Grinning После защо имали проблеми кожи - ами егати боклуците дето ядат.Поне като имат пари да се хранят една идея по -добре.

# 3 428
Валери съм я виждала на живо, гримът ѝ беше далеч от естествен, свеж и добре направен. Разбира се това може да е било само онзи път. За видео и вечерен повод стои перфектно обаче. На скоро мернах и Джаферович - от зор за контур челото ѝ беше все едно се въграляла  в калта някъде.

Боряна имаше едно видео, в което много добре обясняваше разликата между грим за камера и за пред хора. От земята до небето е и наистина може да те накара да изглеждаш стар макар и на 20. Всички правим мимики, от тях се образуват бръчки, гримът се пропуква и още повече подчертава фините линии.

Коментарите стара - млада мисля, се превърнаха във вътрешна форумска шега повлияна от you know who.

# 3 429
  • София
Понеже съм дърта и аз, 30+ и охохо... Ония ден започна в полезрението да ми попада нещо което се казва TikTok. Та разрових се аз, нещо подобно на Vine. Свалих го и съм в потрес от съдържанието, нооо повечето влогърчета са там и качват видеа. Та разрових и чета че този апп предвижда да измести влогърките и ютюбърите.

# 3 430
Аз мислех, че в TicToc се подвизават доста по-малки дечица.

# 3 431
  • София
Ами главно да, в България, но по света всичко живо се е качило там.

# 3 432
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Понеже съм дърта и аз, 30+ и охохо... Ония ден започна в полезрението да ми попада нещо което се казва TikTok. Та разрових се аз, нещо подобно на Vine. Свалих го и съм в потрес от съдържанието, нооо повечето влогърчета са там и качват видеа. Та разрових и чета че този апп предвижда да измести влогърките и ютюбърите.
Попаданах на това "чудо" миналата седмица. Втриса ме, като се сетя какво видях.

# 3 433
  • София
Чалга-Криско-Чалга-тъпи скечове, само това виждам, ама не мога да спря да гледам Joy

# 3 434
Къде видяхте многото грим при Валери? Минете покрай някоя гимназия в голямото междучасие и ще видите много по-намацани девойки през деня.
Не виждам да е прекалила по никакъв начин. А и предвид, че гримът й е страст, не виждам нищо лошо да го употребява??
Подобен вид shaming ми е много противен, още повече от жена към жена...

Видеото на Валери ми е интересно, в първия момент като видях и си помислих "о, пак ли детински глупости", но го беше измислила добре.
Идеята на коментара ми беше по различна ..Не знам защо го обръщаш на шейминг..Не разбирам идеята на тези видеа,не само нейните ,а по принцип..Правиш лежерно "уж" видео, а си с грим от сутринта..Кой подяволите носи грим,когато закусва вкъщи ???!! Идеята ми е,че тази бутафория отдалечава зрителя (конкретно мен),защото  някак се чувства изкуствената нагласа,вместо естествената (не знам дали ме разбра :Д ) За сравнение,някой спомена  Romee Strijd по рано, виж й влоговете , истинска,непринудена,лежерна,почти е без грим в повечето видеа. Да,сравнението е малко несериозно, но изначално исках да кажа,че 5 години в ютуб тя още не се чувства комфортно ,и си личи...Пренатива и изкуствена...
п.с. Замразената пица,няма как да не ти се получи,така че определено го е "измислила добре"  :Д : )))

Общи условия

Активация на акаунт