Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 160 820
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 3 435
Инсталирах TikTok, потресох се, деинсталирах TikTok Laughing

# 3 436
Оф отивам да го търся тоя тик ток, да видя кео е туй нещо

# 3 437
  • София
Хахах страшен инфлуенЦер съм Joy

# 3 438
Обаче страницата на темата в инстаграм определено трябва да има профил в tiktok, щом това е бъдещето. Hands Plus1Hands Plus1Laughing

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 13:06 от Анонимен

# 3 439
Heil Hitler. /извинявам се, не се сдържах/

П.П. Гръмпи - идея.

# 3 440
Наблюдавам тенденцията мързел,все повече при младите хора. Учила съм,работила съм и като студентка само и само да не тежа на родителите ми и изведнъж се появяват девойки с камера,които говорят глупости по цял ден и изкарват повече пари с бездействието си. Инфлуенсъра не е работа,човек трябва да получава пари за положен труд,а не защото просто днес се е снимал и е казал 5 безмислени приказки. Какви ще им станат децата,същите търтеи,защото са копирали от родителите си,които ние работещите хора трябва да ги  носим на гърба си. Ако бях такава като тях щеше да ме е срам да кажа,че чакам пари от родителите си и мъжа ми и аз да се снимам по цял ден с камера.

# 3 441
Първо, на Антоанета Пепелджийска далеч не й бяха нито толкова читателите, нито спонсорствата, преди да "благослови" света с 2те деца. Стига я величали, че е толкова солд аут, че чак е противно. И г$$$$ си даде за пари с клипа за ражднето и само някой да седне да ми обяснява как било хуманна целта.
Пепе е не защото й е на английски блога, а защото е превзета и й се ще да е фенси с тъпа фмилия.
Валери въобще не изглежда на годините аи, особено на живо. С 30-те тона латекс по нея още по-малко. И да, на фона на 15 годишните, които я гледат, си е дърта отвсякъде.
С 20 пласта неща и на камера може да е ок, но на живо от близо.... не ми се коментира. 27 my ass. Ако й бях майка, повече щеше да ме притеснява как за 30 години нищо смислено не е направила, освен да пляска с ръце пред луксозни ластици. Най-тъжното е, че "гримът й е страст" а и за него знае толкова, колкото за пътуванията- нищо над "много ми харесва, много е якоооо" и приключваме с knoledge-a. ТОВА е противно и отвратително, няма нищо общо с shaming. Всичко, дет' не ви изнася, е шейминг.

Мине се, не мине няколко страници и пак почваме да си мерим титли и цитираме имена на професори, заплахи и т. н. Убива уважението и това да те взимат на сериозно.
Колкото до професия или не, повярвай ми, миличка, ти никой не "издържаш на гърба си". Не е професия, но пари се изкарват, друг е въпроса, че бегенцата са супер плоски и съдържанивто им е плоско, но не учиш и не работиш за тях, а какяи деца ще възпитат, не е твоя грижа.

СъсипАхте я тая държава, еййй! Joy

# 3 442
Някои невести са станали с д-то нагоре тая сутрин.Успокойте се,ще се сбръчкате от нерви.
Какво е тук ток?
Първо, на Антоанета Пепелджийска далеч не й бяха нито толкова читателите, нито спонсорствата, преди да "благослови" света с 2те деца. Стига я величали, че е толкова солд аут, че чак е противно. И г$$$$ си даде за пари с клипа за ражднето и само някой да седне да ми обяснява как било хуманна целта.
Пепе е не защото й е на английски блога, а защото е превзета и й се ще да е фенси с тъпа фмилия.
Валери въобще не изглежда на годините аи, особено на живо. С 30-те тона латекс по нея още по-малко. И да, на фона на 15 годишните, които я гледат, си е дърта отвсякъде.
С 20 пласта неща и на камера може да е ок, но на живо от близо.... не ми се коментира. 27 my ass. Ако й бях майка, повече щеше да ме притеснява как за 30 години нищо смислено не е направила, освен да пляска с ръце пред луксозни ластици. Най-тъжното е, че "гримът й е страст" а и за него знае толкова, колкото за пътуванията- нищо над "много ми харесва, много е якоооо" и приключваме с knoledge-a. ТОВА е противно и отвратително, няма нищо общо с shaming. Всичко, дет' не ви изнася, е шейминг.
Мине се, не мине няколко страници и пак почваме да си мерим титли и цитираме имена на професори, заплахи и т. н. Убива уважението и това да те взимат на сериозно.

Така е,абсолютно,но иди обяснявай.То вижда една нагримирана мацка с много фенове и камера,която дрънка простотии и всички много я обичат.Пълна идиотщина.

# 3 443
ОК,ОК ..току що се насилих да гледам видеото на mint.stories за новия и дом (част 2 ) е много сори,ама това не се постига със спестени парички от средностатистическия българин! Ама много се дразня някой като каже,че е евтинко и си има "хакове" да пести .....да пестиш от 2к заплата и да пестиш от 700-800лв колкото вземат масово наборите ти е много различно.
Как една не излезе и не показа реалността, а все розови балони и перфектни животи?
Ние ли сме извратена аудитория и искаме да гледаме само такъв тип "реалност" или само това са способни да ни предложат?! ....

# 3 444

Колкото до професия или не, повярвай ми, миличка, ти никой не "издържаш на гърба си". Не е професия, но пари се изкарват, друг е въпроса, че бегенцата са супер плоски и съдържанивто им е плоско, но не учиш и не работиш за тях, а какяи деца ще възпитат, не е твоя грижа.

СъсипАхте я тая държава, еййй! Joy

ИЗВИНЯВАМ СЕ, но малко се успокой. Първо, на всеки живота се стича по различен начин, под различни обстоятелства. Едни стават продавачки в Лафка, други учат, трети б/влогърство, четвърти раждат деца и цял живот ги гледат, не разбирам защо трябва да се "караме"? Какво значи 30+ да нямаш нищо смислено? Със същата сила мога да кажа за хора, които си мислят, че имат нещо, но за мен това да е нищо. На 30 години какво, по учебник да сме родили, да имаме някаква професия там, семейство? Това ли е смисленото само?

# 3 445
МНОГО ме разочарова mint stories. Ще й пиша, за да й кажа, че не й вярвам. 🙃🙃🙃

# 3 446
ОК,ОК ..току що се насилих да гледам видеото на mint.stories за новия и дом (част 2 ) е много сори,ама това не се постига със спестени парички от средностатистическия българин! Ама много се дразня някой като каже,че е евтинко и си има "хакове" да пести .....да пестиш от 2к заплата и да пестиш от 700-800лв колкото вземат масово наборите ти е много различно.
Как една не излезе и не показа реалността, а все розови балони и перфектни животи?
Ние ли сме извратена аудитория и искаме да гледаме само такъв тип "реалност" или само това са способни да ни предложат?! ....
Е, не, остава и да ви показват как пестят, колко отделят от заплати и прочие... 😂 Някой хора тук явно не се научиха, че едни имат възможности, други - не.

# 3 447
 Донякъде ги издържаш,защото като имаш такива хора в обкръжението си и ти звънят всеки месец с израза "Дай ми пари,че го закъсах". Един два пъти да ома всеки месец става прекалено. Именно заради тези неща си развалих отношенията с такива хора,които ми бяха наистина много близща. Затова ми е много болна тема. Като работиш и с такива също не е добре,защото се скътават и накрая оставят друг да им свърши работата,което освен,че вършиш твоите задължения вършиш тези и на другите,които ги мързи и ти идва в повече.

# 3 448
Е, не, остава и да ви показват как пестят, колко отделят от заплати и прочие... 😂 Някой хора тук явно не се научиха, че едни имат възможности, други - не.
ПФ не държа да ми показва как пести от брънч и т.н., а да има връзка с реалността.

# 3 449
Няма за к'во да ми се извиняваш. Много е забавно как решавате от някакъв пост кой се бил ядосал. Тъпотиите на блоговлогърите са последното, което ще предизвика емоции в мен.
И да, нищо смислено не е направила Кухалери до момента, със или без стереотипи. Ако имаш съмнения за това-sorry for you.

Общи условия

Активация на акаунт