Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 167 701
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 345
Мале, прочетох ви...още имате агенти, не бойте се. Все едно можеш да блокираш някой,ако той те е погнал. Инстаграм е толкова зле по отношение на сигурността, камо ли за това кой те гледа. Като си си дал г**  на обществото, няма кво да се чудиш, че всяка стъпка се следи. Джаферович, както и цялата дружинка бегенца са толкова жалки и кухи милите...тъпо ми е, че явно тук нямаме глави, способни да измислят читаво съдържание.

Чудите се що били тийнове ги гледали - една зряла жена кое точно ще намери за стойностно - пикника сплатсмасовата торта?!; розовият филрът на Пепелждийска, все едно не й е ясно колко по различно се гледат деца в реалния свят?!; Чернобилските размисли на Ивана?!; Полинария с препоръките за стил....come on...
А Джаферович...дано да си имат късмет децата, че с такива родители..

# 346
  • София
140 000€ не е супер скъпарско за къща, толкова струва тристаен апартамент в южните квартали

# 347
Идвам с нова тема. Не знам дали сте видели, но на първо място в Трендинг в ютуб е клип на Емил Конрад, в което трие билетчета от Националната лотария и дарява всичко за благотворителност. Всичко е супер, но...!
Това е вторият най-гледан БГ влогър. Нормално ли е да краде 1:1 съдържанието от в пъти по-малко следван канал (https://www.youtube.com/watch?v=EnuNsCh8Zns). Освен това девойчето каза, че прави 10 видеа и всички приходи ще дари за благотворителност + спечелените от билетчетата, а предвид, че направи много гледания, сумата със сигурност е по-голяма от инвестицията. При Емил се получава "Дадох 50 лева за билети, спечелих 30 и ги дарих, а с изкараните 150 от гледания, ще си купя нови кецове".
Ето затова изпадна зад борда това момче... така де, 30-годишен мъж с акъл на 12.

# 348
Няма значение дали сте издали звук, стон или дума и аз съм блокирана, бях отговорила на една другата дама,която беше питала дали тази е същата с рака  и аз само написах ,,да, същата е,, и бам към групата на блокираните съм  Flushed
А аз даже отдавна  я бях отследвала Laughing
Охххх,смях в залата, жалко,че в реалния живот не можем така да блокираме Rolling Eyes
Хаха, на мен си отговорила. И аз съм банната Grinning

# 349
Емил Конрад още от началото краде контент. Първи крадеше от Шейн, сега явно и от бг влогъри

# 350
Емил и Симона мисля се познават, така че може да си говорили преди да направи видеото. Да кажем не е точно кражба, то вече и без това няма много оригинално съдържание в уt.

На него обаче страааашно много му личи как вече хич не му се занимава с това. Последната година видеата да пълна боза, без никакъв замисъл, сяда гледа някви клипчета и коментира уж смешно. Май се опитва да го играе pewdipie. Освен да промотира Форд и Кока Кола друго идея си нямам какво прави.

# 351
  • София
Конрад никога не ми е харесвал. Има  нещо много изкуствено в това момче. Кога стана на 30?😮 Нищо ново не прави, не се развива. Едни и същи скечове, едно и също съдържание. Изчерпа се и той.

# 352
  • Plovdiv, Bulgaria
Не съм писала до сега в темата, но ви чета редовно. Стана ми интересно как всички сте блокирани и викам чакай да видя..и хоп Герито и мен ме блокирала.. Преди време й бях писала нещо свързано с финансите на "нормалните" хора, не ме блокира, ся за нищо го отнесох 😁 Ако я видя по улиците ще взема да я питам защо така прави..
Другата не ме е, може да ме е пропуснала, ще видим следващите дни.

# 353
  • Sofia
И аз съм от блокираните от Гери, тъй като последвах страницата в Инстаграм, която направихте. Само допълвам, че дори през телефона в инкогнито раздел при желание пак може да се отвори страницата й, без да е нужна нова регистрация...

# 354
Така, да се разберем!
Преди да започнете да пишете в темата, първо проверявате дали сте блокирани от минимум две инфлуенсърки. Ако не сте - моля, поправете грешката, ако сте - поздравления, минахте приемния изпит Joy Joy

# 355
Подозирам, че Валери пак е била супер заета и изморена през уикенда и затова е решила да пробва с нов график 😁

Стана ми любопитно, а кой се води най-гледаният ютубър в България 🤔

П.п. Иде ми да си направя инстаграм профил, само за да ме блокира някой. Някак си второстепенна се чувствам, ходейки си така...неблокирана 😂😂

# 356
Подозирам, че Валери пак е била супер заета и изморена през уикенда и затова е решила да пробва с нов график 😁

П.п. Иде ми да си направя инстаграм профил, само за да ме блокира някой. Някак си второстепенна се чувствам, ходейки си така...неблокирана 😂😂

Скоро най-следеният инстаграм профил ще е нашият, гаранция. И под най-следения имам точно това предвид. Ще им седи най-отгоре в сърч менюто, но няма да се абонират за него, а ще се будят със страх, че някоя тяхна простотия и лъжа ще ги разобличи. Нямам търпение да дойде този момент. Заедно можем да го постигнем! 🥳🥳🥳

# 357

Много ми е скучно, както вероятно сте разбрали от предишните ми 14 поста за тази вечер, така че:
1. Най-следваният и гледан профил с българско съдържание в YouTube е този на PlanetaOfficial с 1.6 милиона абонати и над 3 милиарда гледания. Следващите канали са също музикални, но повечето статистики ги изключват.
2. Най-следваният българин обаче е bodil40 - 1.9 милиона абонати, там обаче съдържание на български няма. Има и други български канали с англоезично съдържание, които също ще изключим.
3. Най-следваният *влогър* е The Clashers, 539 хиляди последователя, втори е Емил Конрад с 409 хиляди (любопитен факт: The Clashers мина Емил преди не повече от 3 месеца, а виждате каква е разликата сега). 3-тото място се държи от Айде БГ, които държат и рекорда за най-бързо постигнати 100 000 абоната.
4. С най-много гледания сред влогърите пък са Tipichno, които имат над 19 милиона на немузикален клип и се спекулира, че са генерирани с ботове: https://www.youtube.com/watch?v=pN61yw6ZPyQ. За справка, някои от най-големите хитове на Гери-Никол, Криско, Слави Трифонов, Галена и други YouTubе терминатори, нямат по толкова, а на всеки е ясно, че песните трупат много повече гледания, тъй като много хора слушат музика през YouTube. СкандаУ също са влогъри с много гледания, 125 милиона, но те си качват и песните там, така че сред влогърите първенството отново е за The Clashers (105 милиона).

# 358
Така, да се разберем!
Преди да започнете да пишете в темата, първо проверявате дали сте блокирани от минимум две инфлуенсърки. Ако не сте - моля, поправете грешката, ако сте - поздравления, минахте приемния изпит Joy Joy

Съм!!! И Гери ме махнала - дори не я следвах и Пепа ме блокира кат казах да спре с цирка.

# 359
Която не е блокирана не е никаква змия!

Общи условия

Активация на акаунт