Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 168 008
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 1 050
Не, трябвало е да направи реклама на чорапи и е избрала най-оригинално простия начин, за който се е сетила едната й жива мозъчна клетка.

# 1 051
Да не е била на София прайд?😄

# 1 052
Напомня ми на германците, които слагат дебели чорапи под сандалите.
Или е трябвало да притича до магазина и е обула първото, което е видяла?
До магазина ходи ей така Joy

# 1 053
# 1 054
Не знам тази каква стилоинспиратрица е, но дъщеря ми на 4г има повече вкус относно облеклото си.

Съветът на Ивана е изключително ценен. Никога нямаше да се сетя. Благодаря за инфлуенсването!

Джаферович си е докара лицето като след алергична реакция.

Някой може ли да ми обясни защо Пепе смята поръчването на храна за вкъщи за среща?

# 1 055
От два дни се каня да ви покажа това. Просто оставям снимката, а вие ще се сетите на коя модна икона ще отиват обеците JoyJoy

# 1 056
От два дни се каня да ви покажа това. Просто оставям снимката, а вие ще се сетите на коя модна икона ще отиват обеците JoyJoy

Като ги видях веднага за Ивана се сетих.

# 1 057
  • София
Тия обеци си вървят само с красиви фибища или с досадна персона, носеща блуза за ламбада.

# 1 058
  • София

Като ги видях веднага за Ивана се сетих.

Хора, виждам я с тях!

# 1 059
  • На правилното място в правилния момент
Е, как на коя? Г-жа Дриймър.

# 1 060
Здравейте! Нова съм в темата и като цяло в сайта (не съм влогърка, уверявам ви 🤣) но с интерес чета какво пишете! Вкючвам се с един въпрос - гледали ли сте Симона ( стана известна с разни клипчета тип "15 годишна реагира на...) и какво ви е мнението? На мен ми е страшно антипатична и смятам, че дава ужасен пример на аудиторията си като постоянно псува и дори нарича феновете си по... Ами доста обиден начин😄😄😄😄 Да не говорим колко оскъдно се облича и до известна степен възхвалява лекия начин на живот..

# 1 061
Джаферович сигурно е с т.н. мокър ефект грим, обаче при нея, сякаш едната половина е изкарала два часа на северния полюс, а другата някъде другаде Simple Smile трагикомична ми е след отговорите й в иг.
Тази с шарения чорап е много оригинална, как не се бях сетила, обаче ще е призная ако сложи на баба й шушоните с налъми, иначе не е инспирстрице. А и като видях снимката й, ме сви сърцето рязко изведнъж, сигурно е от вълнение по стила.

# 1 062
Йес беееее! Много сте добри!
Те са с двойно предназначение - като обеци и като бърсалки за прах Joy

Някой може ли да ми обясни защо Пепе смята поръчването на храна за вкъщи за среща?
Сложни въпроси задаваш Joy Аз обяснение нямам

# 1 063
Не само го мисли за среща ами и за здравословно!
Нищо не разбираш от лЯйфстайл.

# 1 064
Любопитни неща има в този профил Joy
Поне приема нещата с чувство за хумор, за разлика от някои нейни колежки.

Общи условия

Активация на акаунт