Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 680
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Приятелката на Найденов преди Ганито е едно момиче от Вълчедръм (или от Монтана, не съм много сигурна беше ми приятелка във фейса). Замина да учи в Англия и тогава май се разделиха. 

# 1 036
И двете дами във видеото на Куинс са гримирани просто ужасно, но Гергана казва в началото, че са ги гримирали.
Смятам, че на нея повече и отива да е в такъв вид видеа. Предизвикателства, игрички - детска аудитория. Не и пасва на образа да се прави на фаталната жена, рекламираща парфюми с леко еротична нотка, а по-скоро прилича на дете, намазало се с на мама червилото и обуло токчетата и. Какво да се прави, няма как всички да са секси и предизвикателно, ама поне да не се окарикатуряват сами.

# 1 037
Къде го Фичо Датски на рождения ден на Пепа телешопа - в Дания. Идеално семейство - за пример - хахаха.
Сама не си вярва , че и другите трябва да убеди колко е щастлива.
В Данията сигурно раздават помощите в момента.

# 1 038
Къде го Фичо Датски на рождения ден на Пепа телешопа - в Дания. Идеално семейство - за пример - хахаха.
Сама не си вярва , че и другите трябва да убеди колко е щастлива.
В Данията сигурно раздават помощите в момента.

Гледа да не изпусне срока.💃

# 1 039
  • София
И аз ако съм на помощи в подобна държава, ще пропускам рождените дни на мъжа ми без проблем. Joy

# 1 040
Боже, Гергина ми е толкова cringe... неадекватна, държи се неестествено, инфантилно на моменти и дразнещо... много ме натоварват хора, които се опитва да се харесат на всички.

Иванка, може и да се поддържа момичето, ама каквото и да прави, просто ми изглежда нечистоплътна.

Това изказване за Филип беше тъпо, Пепето и мен ме дразни, ама това, че не си до половинката на празник по една или друга причина, нищо не значи и не определя колко се обичат..

Пирина никога не съм си я пускала и нямам и намерение

# 1 041
На Ивана последният съвет е просто гениален, никога нямаше да се сетя сама. Искаааааам да ми е майкааааааа!!!!

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 22:37 от armyhousewife

# 1 042
На мен това с тиксото ми се стори като заплаха Grinning и не я искам за майка.

# 1 043
Какъв е бил последния съвет? Че издържах до втория Joy

# 1 044
  • София

Каква и е идеята не схващам...
Идеята е да я забележат и прибЕрат в някоя постановка. Но се е объркала и зависяла пред Народния вместо пред Сатиричния или Сълза и смях.

# 1 045
Е*аси дългите пръсти на краката, че чак са имали нужда от свиване

Тук Ивана ми е като стара германка пенсионерка, кефи се на заслужена почивка хахаха.

# 1 046
  • София
Защото току-що са я глобили за липса на колан на децата?
Госпожа гримьорка що така зле изглежда?
Просто се е нахъсала жената, предстои й тежка битка с Кличко.

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 22:46 от The Catcher in the Rye

# 1 047
Какъв е бил последния съвет? Че издържах до втория Joy
Ако не знаеш как да се гримираш и си с руса коса и кафяви очи, да напишеш в Гугъл "грим за руса коса и кафяви очи" Joy

# 1 048
Joy Ни моа'...Joy

# 1 049
Напомня ми на германците, които слагат дебели чорапи под сандалите.
Или е трябвало да притича до магазина и е обула първото, което е видяла?

Общи условия

Активация на акаунт